Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протестиращите стовариха камион тикви на площада, обявиха, че ще готвят Борисов (ГАЛЕРИЯ)

Общество

Протестиращите стовариха камион тикви на площада, обявиха, че ще готвят Борисов (ГАЛЕРИЯ)

Снимка:

Като за Хелоуин – протестиращите стовариха камион тикви в района на Министерски съвет и бившия Партиен дом и обявиха „Да сготвим Бойко”, предаде БГНЕС.

 На място има и дръвници, на които се режат тикви.

БГНЕСБГНЕС

Инициаторите на днешната акция са осигурили и маркери, с които протестиращите надписват тиквите с каквито послания и рисунки пожелаят и по какъвто начин решат да изразят своя протест срещу премиера Бойко Борисов и срещу главния прокурор Иван Гешев.

БГНЕСБГНЕС

По-късно хората могат да отнесат тиквите вкъщи и да си ги сготвят.

БГНЕСБГНЕС

Пред парадния вход на сградата, в която се помещава парламента пък майките от "Системата ни убива" организират пърформънс. Представители на протестиращите са сложили бележки с имената на кмета на София Йорданка Фандъкова, председателя на парламента Цвета Караянчева, на министрите Теменужка Петкова, Мариана Николова, на Кирил Ананиев, на Деница Сачева и други представители на кабинета. На стъпалата пред бившия Партиен дом са наредени още тикви, а върху тях има снимки на народни представители.

БГНЕСБГНЕС

След като разиграха импровизирано заседание на кабинета, в което участваха и бивши членове на правителството, както и председателят на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски, протестиращите търкулнаха по една тиква към входа на Министерски съвет, обявявайки, че чиято тиква стигне първа, ще получи удвоен бюджет.  


Коментари (17)

Ако си умен е за дълго,но ако си тъп е за цял живот! Мечтите на фейсбук протестерите нямат нищо общо с живота!
Мечтайте си маргинали,мечтите са безплатни,събуждате се,краката Ви
отвити,кюлотите Ви пак напълнени!
Утре ще писукате,че Борисов Ви срал в гащите :)
31.10.2020 21:16 / Отговор
ЖЪЛТИ КНИЖКИ С ЖЪЛТИ ТИКВИ НА РАМЕНЕТЕ.... - ДНЕС ТОВА ОСТАНА ОТ АРМИЯТА НА ТЕРОРИСТА РАДЕВ.......... ОЩЕ ТЪРСЯТ ВИРУСА ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА.....
ЧРЕЗ НАХАЛСТВО КЪМ ПРОГРЕС....... - ДОБРЕ СА УСВОИЛИ ЧЕРВЕНАТА РУСОФИЛСКА ИДЕОЛОГИЯ.....
ПОЖЕЛАВАМ ИМ УСПЕХ В ТЪРСЕНЕТО.....
31.10.2020 21:36
ТЕЗИ РАЗГОНЕНИ КУЧКИ............. КОЙ ЩЕ ГИ АРЕСТУВА ЗА НЕНОСЕНЕ НА МАСКИ И ЗАРАЗИТЕЛСКА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ?
ОТВРАЩАВАМ СЕ ДА ГИ ГЛЕДАМ......
31.10.2020 22:49
Добре че простотията е по малко заразна от короната Та са се заразили само тези дето мятат тикви и тартаговер
01.11.2020 08:57
кесо То си им приляга на червените кратуни да търкалят тикви. Нали са си сродни "култури". А простакесите на Мая Конопа изобщо не се нуждаят от маскиране за Хелоуин, те и така си изглеждат подходящо. Добре би било червените кратуни също да бяха поне толкова колкото са и тиквите дато са докарали, но нищо тиквите заместват достойно липсващите червени кратуни.
31.10.2020 21:23 / Отговор
Самодеен колектив на селско читалище Тя и Нинова го "търкаляше" Мутафчийски,но отиде във Военна болница на лечение!Утре и тези читалищни дейци на самодейното театрално изкуство ще припкат по болници и линейки,защото не са безсмъртни,само Бай Ганьо,е!
31.10.2020 21:53 / Отговор
Увреден от майките на деца с увреждания Гледам онази от убитите майки,отново на първа линия!Кой по дяволите ти гледа детето,мамка ти и кучка?
31.10.2020 21:54 / Отговор
Грешно заглавие! В статията: "протестиращите стовариха камион тикви". Отровното трио е стоварило тиквите!
31.10.2020 22:55 / Отговор
Mihaela И също:тиквите,организатори на протеста стовариха жълти тикви за протестиращите жълти книжки! Това НАЙ ИМ ПРИЛЯГА! Няма наказания за тях ,както и за ФАТМАКА, защо ли? Не Спазват заповед на министър и за сетен път се питам: Защо няма глоби за тях,а за лелята на пазара има?
01.11.2020 05:25
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още