Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протестът на майките се стопи

Общество

Протестът на майките се стопи

Протестът на майките се стопи - Tribune.bg
Снимка:

От него се възползваха опозицията и редовните протестъри

Протестът на майките на деца с увреждания, който започна днес в 12 часа, вече се стопи. Към 18 часа няколко човека продължаваха да протестират пред бившия Партиен дом. Като цяло днешният протест не бе масов, а от него се възползваха опозицията, редовните протестъри и още няколко известни личности.

Исканията на майките бе за оставка на Валери Симионов и макар те да твърдят, че протестът им не е политически, бяха подкрепени от БСП.

Недоволството им идва в деня, когато бе публикуван Бюджетът за 2019 г., в който са заложени обещаните 150 млн. лв. повече за тази сфера. Освен това още тази седмица се очаква да бъде гласуван и новият Закон за хората с уврежданията, който бе създаден изцяло с участието на протестиращите майки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети протест, майки

Коментари (2)

Марто Как няма да се стопи, като е подстрекаван от кръга "Капитал" и на него има платени и професионални протестъри от "зелените" на Тома Белев?!?
24.10.2018 19:54 / Отговор
Иван Вярно, е че Тома Белев яхна и този път протеста, нали често се препитава като платен протестер, когато не точи еврофондове.
24.10.2018 20:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати