Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Публикации и лайфове в социалните мрежи Фейсбук и ТикТок довели до масовия бой в Девин

Общество

Публикации и лайфове в социалните мрежи Фейсбук и ТикТок довели до масовия бой в Девин

Публикации и лайфове в социалните мрежи Фейсбук и ТикТок довели до масовия бой в Девин - Tribune.bg
Снимка:

Публикации и лайфове в социалните мрежи Фейсбук и ТикТок стават причина за масовия бой между две враждуващи фамилии в Девин

Стига се до сблъсъци, а в момента осем души са в ареста. В този момент по улиците на града тече и акция срещу битова престъпност.

„Напрежението идва от фамилия Кирови, те създават проблема. Фамилия Бадеви искат нашето семейство да се махне оттук. Те са от Пещера. За мен е виновен кметът. Дали са им адрес за регистрация, но нямат настанителна заповед. Тук са си местни. Как толкова бързо хора от Пещера идва да живеят тук? Ние преди това проблеми нямахме. Ние никога не сме буйствали така, не сме агресивни“, обясни пред bTV представител на фамилия Бадеви. По думите му това ще продължи докато Кирови не се махнат.

„Те бяха агресивни срещу нас, ние сме 180 човека и ако тръгнем, може да се стигне и до убийство. Полицията бързо е пристигнала. Имало е някакви живи включвания във Фейсбук“, обясни друг мъж.

Хората от Бадеви са събрали 180 лични карти и искат да направят някаква подписка за изселването на Кирови.

Местните отрекоха възможността документите им да са събрани за предстоящите избори.

„Искаме Кирови да изчезнат оттук, не искаме побоища, а културно да си живеем в Родопите“, казаха още представители на Бадеви.

От прокуратурата е повдигнато вече досъдебно производство, от полицията не пожелаха да коментират случая, но казаха, че са взети мерки.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати