Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Радев и Каракачанов обсъдиха как армията действа в епидемичната обстановка

Общество

Радев и Каракачанов обсъдиха как армията действа в епидемичната обстановка

Снимка:

Предприетите мерки за изпълнение на конституционните задължения на Българската армия при продължаваща епидемична обстановка бяха обсъдени днес на среща в президентската институция, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Срещата се проведе по инициатива на президента и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев и в нея участваха вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и директорът на дирекция „Операции и подготовка“ в Министерството на отбраната бригаден генерал Станимир Христов.

„Задача от първостепенна важност е да се запазят здравето и животът на личния състав, за да могат Въоръжените сили да продължат изграждането на способности и да изпълняват своите функции при всякакви условия“, заяви държавният глава.

Осигуряването на непрекъснатост на носенето на бойни дежурства, както и своевременно медицинско наблюдение и лечение на личния състав бяха сред темите на срещата.

Министърът на отбраната и началникът на отбраната информираха за прилаганите и набелязани мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса в Българската армия и недопускане на загуба на отбранителни способности.  


Коментари (4)

КАРАКАЧАНОВ ДА СЕ ПАЗИ ОТ ЗАРАЗИТЕЛЯ РАДЕВ(КОВИД 19 ПОВТАРЯ!)............. БОРИСОВ ДА СЕ ПАЗИ ОТ КАРАКАЧАНОВ(КОВИД 19 ПОВТАРЯ).....
ПЛАНА НА ЗАРАЗИТЕЛЯ Е ЯСЕН.......
09.11.2020 18:33 / Отговор
Иво ТОЯ ФАТМАК НАБЕДЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ ТВЪРДЕШЕ ЛИ ,ЧЕ НЯМА КОРОНА ВИРОС.
А СЕГА СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА . МНОГО СЕ Е ЗАГРИЖИЛ.
09.11.2020 21:21 / Отговор
Слави Хей, ФИГУРАНТА Естонски , скрий се бе идиот, че загиваме от смях с теб, бах ти РАЗГОНЕНИЯ НЕРЕЗ, ИЗВРАТЕНЯК си ти простако освен всичките ти ПРОТИВНИ качества , КОМЛЕКСАР долен..УУУУуу... много скоро ще се смеем и на разголения ти ....като ти изтипосат и снимковият материал от оргиите, ха, хааа...!!! Сетил се нереза едва сега за вируса и това, че той лично го РАЗНАСЯШЕ И НАРОЧНО като биологично оръжие и за тези ти изцепки ТЕ ИЗГОНИХА от Естония , за смях и срам пред света , но ти си извратеняк и това не те притеснява, нали така ???
10.11.2020 00:45 / Отговор
Петко Ама какво има да обсъждат... Националния предател, промъкнал се в президенството успя да направи каквото може - събра генералите на купон, зарази ги и обезглави армията, след като в момента 9 генерала са по облниците с различна степен на тежест ковид
10.11.2020 08:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още