Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ресторантьорите искат днес да направят „най-готиния“ протест (СНИМКИ)

Общество

Ресторантьорите искат днес да направят „най-готиния“ протест (СНИМКИ)

Част от бранша излезе днес на протест, който се организира от Асоциацията на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

БГНЕСБГНЕС

Към момента са се събрали около 100- 200 души пред Министерския съвет. Намерението им е да направят „най-готиния и запомнящ се протест“.

БГНЕСБГНЕС

Причината – собственици и служители на заведения не са съгласни с идеята да отворят на 1 март, както гласи заповедта на здравния министър от вчера.

БГНЕСБГНЕС

Събирането под мотото „Марш към свободата“ преминава с музика и танци. Репликите –„Не ви чувам!“, „Тук ли сте?“, „Познахте ли тази песен?“ и тонът на човека зад микрофона, говорят за присъствието на диджей на протеста.

В групите на бранша бяха споделени и снимки на пътуващи за протеста с корони - може би някаква форма на шега с коронавируса.  

ФейсбукФейсбук

 


Коментари (8)

Мина Ами да бяхте направили една " шведска маса" и щеше да ви се получи.
27.01.2021 12:50 / Отговор
Бай Гроздан А, няма да се разсърдим и на няколко скари на дървени въглища, па цър-пър кифтаци, кебапченца, пръжолки за изстрадалите ресторантьори, които тази година – ах, каква мъка, Боже – няма да могат да си купят нов джип! Аз отивам да обядвам, че с тези кифтаци, кебапченца и пръжолки взех нещо да преглъщам!
27.01.2021 13:51
Ами другите??? Аз не съм съгласен да отварят по-рано от 1 март!
27.01.2021 12:54 / Отговор
Bez Ime Prostaci,tuka ne stava duma koi koi kakuv jeep she si kupi,hora v tozi bransh ne rabotat,personal,musicianti,i t.n,kak she se izhranvat ne e vajno djipovete v tazi gledna tochka,Maloumnici!!!
27.01.2021 14:16
Z Да подпишат по една декларация, че като се разболеят от Ковид ще си плататят лечението със собствени средства. Да дават на всеки клиент да подпише същата декларация и да отварят. Държавата да спре да им помага финансово, да започне един масов и бърз одит на бизнеса им и да помисли да върне ДДС отново на 20%. За мен тези хора са неблагодарници, които само плачат за помощ и нямат никакъв шанс да разберат настоящата ситуация. Аз лично им обявявам бойкот като клиент. „Марш към свободата“ правели, зер сега не са свободни. Не може печалбите да са както преди пандемията, ще потърпят, както всички. Интересно е колко от ресторантьорите опитаха да реорганизират бизнеса си или да потърсят алтернатива. Бирусът не се е разбързал да си ходи.
27.01.2021 15:33 / Отговор
Алоо.. ..РАЗЧЕКНАХТЕ СЕ БЕ МАЛОУМНИЦИ !!! Утре може да УМРЕТЕ от вируса, който ЩЕ ХВАНЕТЕ днес, НО ПРОСТАЩИНАТА ви е затворила ОЧИТЕ за истината, че света УМИРА ОТ ТАЗИ БОЛЕСТ, НАГЛИ ГОВЕДАаа КРЪЧМАРСКИ АЛЧНИ ЧОВЕКОУБИЙЦИ ПФУууууууу ПРЕЗИРАМЕ ви , начело с тоя ЦИГАНИН Алибегов, МАРШ В КЕНЕФА, там ви е мястото спинозни комунистически ГОВЕДАРИии..., УУУУУУУууууууу
27.01.2021 16:30 / Отговор
На същото мнение съм. Сега ги гледах в репортаж - отвратително. Да не са стъпили в болница и клиентите ми като станат пациенти да ги лекуват барманите и певачките. Повече да нямат претенции към министъра на здравеопазването. Това държава ли е или анархия? Не са осигурени, работят без договори. Колко внасят в бюджета, а колко искат. Данъкоплатецът им плаща помощите за затворения бизнес, втори път им плаща безплатното лечение от Covid - 19 и за десерт разнасят заразата в обществото.
27.01.2021 18:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още