Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Родителите на Асен Василев привърженици на програмата за саниране, която той уж не харесва (СНИМКИ)

Общество

Родителите на Асен Василев привърженици на програмата за саниране, която той уж не харесва (СНИМКИ)

Родителите на Асен Василев привърженици на програмата за саниране, която той уж не харесва (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Родителите на финансовия министър Асен Василев се оказаха привърженици на програмата за саниране, която стартира ГЕРБ. Според техни съседи, които изпратиха снимки до tribune.bg, блокът в който е роден министърът е един от първите възползвали се от програмата.

Оказва се, че блокът и живеещите в него са били готови с документите още преди санирането да бъде отворено за кандидатстване, а едни от първите са именно родителите на Василев.

Самият той обяви, че ефектът от програмата е бил частичен. По всичко личи, че от тази частичност се е възползвал и самият той, тъй като родителите му живеят в добре изглеждаш и енергийно ефективен блок.

Припомняме, че при преработката от служебното правителство на Румен Радев, когато Асен Василев и тогава беше финансов министър, програмата за саниране беше извадена за финансиране и реално прекратена.

 

Блокът където живеят родителите на Василев е един от първите санирани в ХасковоБлокът където живеят родителите на Василев е един от първите санирани в Хасково
Блокът където живеят родителите на Василев е един от първите санирани в ХасковоБлокът където живеят родителите на Василев е един от първите санирани в Хасково


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати