Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Родна дизайнерка попиля Карбовски: Мога да разкажа, че искаше пари от президента да говориш срещу премиера

Общество

Родна дизайнерка попиля Карбовски: Мога да разкажа, че искаше пари от президента да говориш срещу премиера

Родна дизайнерка попиля Карбовски: Мога да разкажа, че искаше пари от президента да говориш срещу премиера - Tribune.bg
Снимка:

Карбовски излъчил предаване с плеймейтка без нейно разрешение

Зловещ скандал се разгоря в социалната мрежа преди минути, видя читател на Tribune.bg. Час след излъчено предаване на Мартин Карбовски с участието на плеймейтката Нора Недкова, в което той откровено ѝ се подиграва, Недкова написа гневен статус във Фейсбука си, придружен с чат с водещия:

“Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш! Видеото излъчено днес от Карбовски, беше демо за рубрика, което трябваше да бъде гледано само от неговите продуценти, за евентуално съвместна работа по нов проект...

Нямам какво да добавя, освен че хората не са това, което бяха!

И не! Не е срамно да не знаеш някои неща, срамно е да си недостоен човек! :)“

ФейсбукФейсбук

По-скандалното в случая обаче е коментарът на дизайнерката Миглена Каканашева, по-популярна като Мегз, която често издава тайни от живота на обществени личности.

В прав текст Мегз обвинява Карбовски не само в сексуална експлоатация на плеймейтки, но и че му е платено от президента да говори срещу премиера Борисов. Ето какво пише дизайнерката в обръщение към Мартин Карбовски:

“И аз имам какво да кажа по темата за коректността и морала ти!!! Ти говориш на хората за принципи и морал в национален ефир, а си вечно пиян и дрогиран. Знаеш ли и аз мислех да си мълча, но ти много прекали! Ето казвам и ще се постарая да се разчуе - и към мен имаше ултиматуми за секс, за да продължиш да излъчваш предаванията с мен. Също как твърдеше, че Николета, Михаела, Нора и всички други плеймейтки са ти духали, за да ги излъчваш. Мога да разкажа и за срещи с президента, в които искаш пари, за да говориш срещу премиера. Срам ме е даже, че преди да работя с теб ми беше идол относно журналистика!!!!!“

ФейсбукФейсбук

Малко по-късно Каканашева публикува позицията си и в личния си Фейсбук профил, където заяви, че е изнудвана за секс от Карбовски и допълни:

“Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

Този карбовски Кой пък го гледа
07.11.2020 21:12 / Отговор
Ъхъ Деса.
07.11.2020 21:29
Анастас #
Изпражнението на Кеворкян е програмирано и работи в "правилната посока".
Не случайно ментора Му Арменската Мутра е и Ментор на Слави Тръц.

Тааа гледащите Чалгаря гледат и Този екскремент и се опияняват от уханията.

(прецизиращо уточнително)
08.11.2020 08:27
кесо Комплексарят Карбовски показа какво представлява още когато чиракуваше при Кеворкян и той го правеше за посмешище пред цяла България. Очевидно Карбовски е избивал жалките си комплекси пред зависимите от него хора опитвайки се да копира Кеворкян, но комплексарят си е комплексар и нищо не може да възстанови вътрешната му несигурност и дълбоко уязвеното му его. Наркотиците и алкохола не решават нищо, а само задълбочават процеса и засилват вътрешните страхове. Затова е готов на всякакви низости и показен бабаитлък. Поредното комунистическо леке!
07.11.2020 21:57 / Отговор
Пацо Този наглец винаги е бил нечистиплътен и със смръдлива душа...
07.11.2020 22:03 / Отговор
Киро Бизона Ако видя, че го бият някъде, ще отида да помагам на добрите хора!
08.11.2020 09:48
Джедай Тотю За теб не знам, ама аз няма да забравя оня идиотски клип, който си беше пуснал, вървейки пиян на кирка и залитащ по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. Клати се по улицата е се пули като педофил на реклама за памперси, ломотейки как никой не искал да излезе да се бори срещу „диктатурата“, а той бил ебаси смелчагата, демек вижте ме какъв съм юнак! ще го видя, само да не го набарам някъде, че директно ще му забия едно Mawashi Geri Jodan в голямата, куха тимберица! Пък после нека пак сам да се снима, тъпакът му с тъпак!
08.11.2020 10:26
Стефан Даа, днес се напъваше да обяснява колко хубаво било по времето на социализъма
07.11.2020 22:18 / Отговор
Иван “Каквото повикало,такова се обадило.”
Народна поговорка
07.11.2020 22:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати