Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Росица Кирова, която Слави заличи заради Борисов, не съжалява: Направих каквото трябва за Видин и региона

Общество

Росица Кирова, която Слави заличи заради Борисов, не съжалява: Направих каквото трябва за Видин и региона

Снимка:

„Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща“, казва бившият областен координатор на „Има такъв народ“

Да, вече не съм областен координатор на „Има такъв народ“. Да, свързано е с посещението на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Това заяви пред местната медия  „Конкурент“ Росица Кирова.      

Лидерът на „Има такъв народ“ я заличи като местен представител на партията, след като тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него. На мястото на Кирова застава Светла Стойкова, която, по думите ѝ, е „доблестен млад човек“.     

„Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от „Единни за промяна“ свършихме доста, за да стартира проектът.  

„Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът“, коментира Кирова.

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов.

„Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си“, добави Кирова.         

На шега напористата дама каза, че не е облякла бяла риза – „като за разстрел“ при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни. Тя допълва, че не Слави Трифонов, а Тошко Йорданов ѝ съобщил, че е изключена. Накратко, казаха ми, че моето поведение можело да подложи на атаки партията, казва тя.                                   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема