Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. РЗИ влезе в парламента, глоби отнесоха Хаджигенов и Тошко Йорданов

Общество

РЗИ влезе в парламента, глоби отнесоха Хаджигенов и Тошко Йорданов

Снимка:

РЗИ-София влезе изненадващо в Народното събрание. Здравните инспектори проверяваха дали депутатите спазват COVID мерките и носят маски, съобщава БТВ.

Бяха съставени и няколко акта – на народния представител от „Изправи се БГ! Ние идваме Николай Хаджигенов“ и председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Темата за носенето на предпазни средства в пленарната зала неведнъж е довеждала до остри спорове в Народното събрание.

Глобата за неносене на маска на закрито е 300 лв.  


Коментари (4)

Христо Крайно време беше!
Според мен трябва да се глоби РЗИ София, че досега не си е свършила работата - цяла България гледа как тези, които творят законите и наредбите не ги спазват, а искаме обикновеният народ да ги спазва (справка масово афишираните проверки в Бургас)

Според мен винаги е принципна грешно да се наказват тези, които не спазват нещо - трябва в пъти по-големи глоби да се наказват на тези (държавни и общински органи), на които ние плащаме заплати за да проверяват, а те не го спазват.

Не става въпрос дали е правилно да се носят маски или не, а за това като има приет закон или наредба да се направи всичко възможно той да се спазва, в противен случай да се отмени.
01.09.2021 13:20 / Отговор
Габи Депутатите взимат заплати за да правят закони,които след това те най-много нарушават. Друг е въпросът, че повечето от тези закони въобще не са в полза на народа.
01.09.2021 14:15 / Отговор
attropo А ПРОСТАКЪТ от *лайнявото трио* щял да обжалва - бил на работното си място,затова не носел маска!?!А как сервитьорите носят?А другите *обикновени хора* на работните си места как?Да те заблъска по чутурата с една гьостерица,ама и тогава няма да ти дойде акъла!
01.09.2021 14:43 / Отговор
Кольо Браво на двамата,маските допринасят за разпространението на заразата.в други държави повече маски и забрани повече заразени.
01.09.2021 17:24

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още