Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. С тържествен концерт-спектакъл беше отбелязан 130-годишния юбилей на 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

Общество

С тържествен концерт-спектакъл беше отбелязан 130-годишния юбилей на 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

С тържествен концерт-спектакъл беше отбелязан 130-годишния юбилей на 61 ОУ Св. Св. Кирил и Методий - Tribune.bg
Снимка:

„Убеден съм, че заедно ще продължим да градим нашия район, нашия град“, нашата България, написа кметът на столичния район „Връбница“ Младен Младенов

С тържествен концерт-спектакъл учениците от 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ отбелязаха 130-годишния юбилей на учебното заведение. Събитието се състоя в зала „Тържествена“ на Военната академия „Г.С. Раковски“. Настоящи и бивши ученици, учители, ръководство, родители, приятели се събраха, за да гледат спектакъла, изпълнен с много песни и танци, както и таекуондо.

Сред присъстващите бяха д-р Ваня Кастрева, началник на РУО – София-град и кметът на столичния район „Връбница“ Младен Младенов.

„Огромна чест и удоволствие бе за мен да присъствам на тържествения концерт-спектакъл на учениците от 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ по случай 130-годишния му юбилей“, написа Младен Младенов впечатленията си на страницата си във Фейсбук. 

„Благодаря на всеки директор, учител, деятел и ученик, които са част от 130-годишната история на 61 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“!

Убеден съм, че заедно ще продължим да градим нашия район, нашия град, нашата България. Ще се развиваме като личности, ще отглеждаме и възпитаваме децата и внуците си.

Нека следващите години бъдат изпълнени със същия дух на постижение и успех!“, добави той в публикацията си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети