Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи

Общество

Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи

Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи - Tribune.bg

Съпругата на загиналия алпинист Боян Петров разкри в лъжа Кирил Петков. Причината е, че от дълго време той си приписва заслуги за издирването на Петров в Хималаите.

В свой коментар Радослава Ненова разкрива цялата истина и, това че кандидат-депутатът и лидер на „ПП“ лъже откровено с политическа цел за случилото се при издирването на Петров.

„Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото защото беше силно политическа акция, а те не са имали властта да направят нещо и не е редно и честно спрямо истинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират лъжи. Няма как да съм в грешка тъй като сметката за спасителната акция платих аз. Има си документи за всичко съответно няма нужда да е моята дума с/у на някой честен думата“, пише съпругата на покойния Боян Петров.

Тя подчертава, че има документи за всички свои твърдения. По думите й в Непал е имало много българи по това време, които обаче не си правят пиар.

Припомняме, че Петков не веднъж в свои интервюта е споменавал своята близост до Боян Петров и не пропуска да каже, че благодарение на него се е организирала спасителна акция и той без да се замисли е оставил бизнеса си, за да спасява Петров. 

Радослава Ненова разкри истината след дълго мълчаниеРадослава Ненова разкри истината след дълго мълчание


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати