Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи

Общество

Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи

Съпругата на Боян Петров разобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи - Tribune.bg

Съпругата на загиналия алпинист Боян Петров разкри в лъжа Кирил Петков. Причината е, че от дълго време той си приписва заслуги за издирването на Петров в Хималаите.

В свой коментар Радослава Ненова разкрива цялата истина и, това че кандидат-депутатът и лидер на „ПП“ лъже откровено с политическа цел за случилото се при издирването на Петров.

„Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото защото беше силно политическа акция, а те не са имали властта да направят нещо и не е редно и честно спрямо истинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират лъжи. Няма как да съм в грешка тъй като сметката за спасителната акция платих аз. Има си документи за всичко съответно няма нужда да е моята дума с/у на някой честен думата“, пише съпругата на покойния Боян Петров.

Тя подчертава, че има документи за всички свои твърдения. По думите й в Непал е имало много българи по това време, които обаче не си правят пиар.

Припомняме, че Петков не веднъж в свои интервюта е споменавал своята близост до Боян Петров и не пропуска да каже, че благодарение на него се е организирала спасителна акция и той без да се замисли е оставил бизнеса си, за да спасява Петров. 

Радослава Ненова разкри истината след дълго мълчаниеРадослава Ненова разкри истината след дълго мълчание


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати