Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Организират шествие в защита на традиционното християнско семейство на 12 юни

Общество

Организират шествие в защита на традиционното християнско семейство на 12 юни

Снимка:

В същия ден е обявен „София прайд“ с цел прокарване на ЛГБТ „права“

Сдружение РОД Интернешънъл организира Шествие в защита на традиционното християнско българско семейство, което ще се проведе на 12.06, когато има обявен „София прайд“. По този начин от сдружението искат да се противопоставят на „джендър“ идеологията и анти-семейните закони, които се приемат и налагат.

Ето какво заявяват от сдружението на страницата си във Фейсбук:

„На 12.06 има обявен „София прайд“ с цел прокарване на ЛГБТ "права".

В същия ден от Сдружение РОД Интернешънъл организираме Шествие в защита на традиционното християнско българско семейство, съставено от баща - мъж, майка - жена и техните деца.

Семейството все повече е дискриминирано и това ясно се вижда с всяко посегателство на държавата над децата ни и всички анти-семейни закони, които се приемат и налагат.

В шествието ще дадем и своята категорична заявка срещу приетата Европейска стратегия за детето, в която виждаме как родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите „джендър“ идеологии.

Поканени са всички родителски организации и партии, които застават срещу „джендър“ идеологията и защитават правата на традиционното християнско семейство.“

Шествието ще се проведе на 12 юни от пилоните на НДК до Народното събрание.

„София Прайд е обявен за 12.06 от 14 часа. Не на прайда и Да на традиционното християнско семейство, нека кажем заедно на 12.06 от 12 ч. на пилоните на НДК до Народното събрание!“, призовават от Сдружение „РОД“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още