Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шеф Андре Токев и топ спортисти представят книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“

Общество

Шеф Андре Токев и топ спортисти представят книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“

Книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“ ще бъде представена на заключителна пресконференция по проекта "Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни", реализиран от асоциация "Докосни дъгата" и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година. Събитието ще се състои на 11 септември, събота, от 11,00 ч. на Национален стадион "Васил Левски", при спазване на всички противоепидемични мерки.

Под ръководството на най-обичания професионален готвач на България шеф Андре Токев част от водещите спортисти и млади надежди на България в различни спортове заснеха специални кулинарни видеоепизоди и описаха любимите си рецепти.

книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“книгата „Шампионски отбор за здравословна храна“

Книгата събира здравословните формули за успех на гимнастичките Невяна Владинова и Ренета Камберова, лекоатлетите Тихомир Иванов и Александра Начева, футболистите Иван Турицов и Димитър Евтимов, джудистите Ивайло Иванов и Божидар Темелков, боксовите звезди Петър Лесов, Детелин Далаклиев и Станимира Петрова, баскетболистът Йордан Минчев, тенисиста Александър Лазаров и боркинята Елица Янкова. В кулинарното четиво шампионите показват, че за постигането на необходимите резултати, човешкото тяло се нуждае от силна воля, мотивация и едно от най-важните неща, стоящи в основата на успеха – правилното и балансирано хранене.

"Шампионски отбор за здравословна храна" съдържа рецепти, които могат да се приготвят бързо, лесно и вкусно. След като шеф Андре Токев и спортистите официално представят книгата, тя ще бъде разпространена безплатно в училища и библиотеки из страната, за да бъде от полза на подрастващите и младежите.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още