Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шестима от ранените при инцидента край Панчарево остават в тежко състояние

Общество

Шестима от ранените при инцидента край Панчарево остават в тежко състояние

Шестима от ранените при инцидента край Панчарево остават в тежко състояние - Tribune.bg
Снимка:

Тежко остава състоянието на шестима от ранените след тежкия пътен инцидент край Панчарево. При верижната катастрофа във вторник вечерта загина един човек, а други осем пострадаха.

Настаненото в УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ 18-годишно момче, пострадало при катастрофата, е в тежко състояние, съобщиха за БТА от лечебното заведение. Младежът беше приет с множество травми. От болницата посочиха, че момчето е в съзнание и няма данни за нови увреждания, но опасността за живота му не е преминала.

Три момичета - на 18, 16 и 14 години, са настанени в УМБАЛ „Св. Анна“. Те са в много тежко състояние, съобщиха за БТА от лечебното заведение. Момичето, което е на 16 години, все още е с опасност за живота. То е с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица. Вчера ѝ е направена коремна операция. Състоянието на 14-годишното момиче също остава без промяна. Тя е приета с черепно-мозъчна травма, фрактури на лицеви кости, фрактура на таза. Все още е с опасност за живота, но е стабилизирана. 18-годишното момиче също е стабилизирано. Тя е приета в болницата с мозъчен оток и фрактури на двете китки.

Четирима от пострадалите, сред които две деца, бяха откарани в „Пирогов“ в деня на инцидента. Две момчета бяха прегледани от лекари и освободени за домашно лечение. Едно момче е докарано с голяма травма на главата. За БТА от болницата съобщиха, че няма непосредствена опасност за неговия живот. Най-тежко беше състоянието на млада жена, която е с комбинирана полифрактура.

Катастрофата стана във вторник вечер на „Самоковско шосе”, на отбивката за Бистрица. По първоначална информация шофьорът на една от колите е изгубил управление. Това е причината да навлезе в насрещното платно и да се удари в идваща срещу него друга кола. Той е загинал на място. В двете ударили се коли се е блъснала и трета.


Етикети Панчарево
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети