Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шофьорът, прегазил дете на паркинг, получи инфаркт

Общество

Шофьорът, прегазил дете на паркинг, получи инфаркт

Шофьорът, прегазил дете на паркинг, получи инфаркт - Tribune.bg
Снимка:

Той е приет с опасност за живота в Александровска болница

Шофьорът, прегазил 2-годишното дете на паркинг в София, е приет в болница с инфаркт. Днес Софийският градски съд трябваше да реши, дали водачът да остане за постоянно в ареста, след като беше обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. От прокуратурата, обаче решиха днес да не внасят искането за задържане в съда, докато здравословното състояние на шофьора не се подобри.

Той е приет с опасност за живота в Александровска болница.

Пребивава в Република България от 92-ра година, базиран е в държавата, работи, децата са му родени тук, завършили са български училища”, каза Анна Попова - адвокат на задържания шофьор.

„Той самият изпитва много силна душевна болка и вина за случилото се, тъй като това е една трагедия, която се е разиграла за двете семейства”, каза още тя. И допълни: „Действително при настъпване на произшествието той е оказал първа помощ. Лично е позвънил на 112, с едната ръка е придържал детенцето, но за жалост знаем какъв е изходът”.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Тартаковер Не е изненада. Мюсюлманите изпитват много по-силни чувства към децата, от нас българите. Включително мъжете. Жалко за детето, но съм сигурен че шофьора е бил смазан от трагедията, не защото просто от страх е помислил за себе си, а заради драмата. Може би и вероятно това е причината за инфаркта. Естествено ще бъде осъден, заслужава го, но не разбрах, защо детето е било оставено без надзор от родителите си?
29.09.2020 21:33 / Отговор
ото Защото е от ромски произход и се самоотглежда! Ако отцелее отцелее!
29.09.2020 22:10

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети