Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Щастливият февруари започна със 7 000 000 лева в СПОРТ ТОТО

Общество

Щастливият февруари започна със 7 000 000 лева в СПОРТ ТОТО

Щастливият февруари започна със 7 000 000 лева в СПОРТ ТОТО - Tribune.bg

Кой ще е новият тотомилионер?

След като през януари бяха спечелени два милионни джакпота в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“, очакванията на астролозите са за удвояване на късметлиите през февруари. Прогнозите им са базирани на натрупването на многобройни знаци от съдбата и звездите. Късметът се накъсметява точно в месеца на Трифон Зарезан и на любовта с няколко милионни джакпоти от Български спортен тотализатор. Според нумеролози само през февруари има два дни с изключителни вибрации – 02.02.2020 и 20.02.2020 г. Тези дати са подсилени и от въздействието на високосната година. Подобно натрупване на енергийни числа не се е случвало от десетилетия.

Професионалната астроложка Каролин Фокнър обяснява защо изтеклият втори и предстоящият двадесети февруари, който съвпада с деня на теглене на късметлийските числа на СПОРТ ТОТО, могат да променят живота ви завинаги. „В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера - богинята на любовта и красотата. На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Комбинацията от Водолей и Юпитер се появява за първи път от 60-те години на миналия век“, казва тя, цитирана от различни български медии. Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

Над 2,5 милиона лева e натрупаният джакпот в играта „ТОТО 2 – 6 от 49“ за този четвъртък. Те ви дават шанс да продължите напред и да стигнете, докъдето ви отведат мечтите. Докато чакате тиража на 20.02.2020 г., не пропускайте предстоящите 4, защото в игрите на тотото вече са се натрупали апетитни суми, които ви дават шанс да се превърнете в 3-ия за годината тото милионер. Повече от 1,1 милиона лева ви очакват в играта „ТОТО 2 – 6 от 42“. „Тото Джокер“ също носи невероятна печалба, защото крие 130 хиляди лева джакпот. В 11-и тираж на Български спортен тотализатор са заложени и до 3 млн. лв. в играта „ТОТО 2 - Зодиак“. Проверете прогнозите на астролозите и нумеролозите. Месец февруари може да се окаже късметлийски за вас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети