Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ще могат ли да се правят залози на живо в най-новия сайт за залози 8888?

Общество

Ще могат ли да се правят залози на живо в най-новия сайт за залози 8888?

В края на месец септември на родната сцена се появи чисто нов лицензиран букмейкър. С появата си на пазара 8888 бг буквално направи фурор сред родните играчи. Те бързо свикнаха с лесната за използване платформа за спортни залози. А за тези от вас, които още не са я тествали, бързаме да споменем, че този оператор предоставя и не малко на брой залози на спорт в реално време.

Да, в 8888 ще могат да се поставят залози на живо. Но преди да кажем няколко думи за платформата и за тази нейна услуга, нека разясним и какво точно представляват този тип залози.

Залозите на живо са обикновени залози на спорт. Разликата е, че те стават активни непосредствено след първия съдийски сигнал. Залозите в реално време ви позволяват да прогнозирате не само крайния победител, но и други елементи от сблъска на двата отбора (или състезатели) до края на мача, тоест до последния съдийски сигнал. Полезно в подобна прогноза е да следите в реално време случващото се на терена. Ето защо е добре, ако един букмейкър предоставя залози на живо, да разполага и със специалната екстра live streaming. Тя позволява пряко предаване на събитието в отделен прозорец или директно на средата на екрана в платформата.

Малко след като дебютира на пазара от 8888 бързо поправиха грешката си и пуснахa live streaming услугата си, защото първоначално такава нямаше. От самото си начало обаче операторът разполага с огромно разнообразие от залози на живо. За около 80% от наличните спортни дисциплини 8888 предлага не само предварителни, но и залози в реално време.

Между другото, когато влезете на сайта и погледнете вляво от вас, ще видите списък с всички видове спорт. Ако до съответната дисциплина има икона live в червено, това означава, че за нея са предвидени залози на живо. Нещо повече – в основното меню на сайта (в горната част на екрана) ще видите и директна връзка към Live Спорт.

След като преминете към тази секция от платформата, в средата на екрана ще видите списъка с всички спортове, за които са предвидени залози, които да поставяте от първия до последния съдийски сигнал на мача. Събитията тук достигат брой от около 2000 на ден. След като прегледахме коефициентите, останахме меко казано доволни. Предложените ставки за залози в реално време в 8888 бг са доста добри и са около (или над) средните на пазара. И като казахме пазар, залозите на живо в този оператор са придружени с интригуващ пакет от разнообразни маркети. В секция футбол можете да избирате между класически и по-интересни пазари, включително краен резултат, общ брой голове, под/над, азиатски хендикап, двоен шанс и много други.

Събитията от секция спорт на живо в 8888 съвсем не са най-популярните в света. Напротив – тук наблюдаваме и доста мачове от втори дивизии на първенства в различни европейски държави. Такава е ситуацията не само при футбола, но и при сектор баскетбол и волейбол.

Освен залози на спорт на живо, в 8888 можете да намерите и казино игри на живо. Те са от различни раздели, но главно спадат към графа игри на маса и игри с карти.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема