Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Сигнал: Служител в детска градина твърди, че медицинската сестра бута и обижда 2-годишни деца

Общество

Сигнал: Служител в детска градина твърди, че медицинската сестра бута и обижда 2-годишни деца

Сигнал: Служител в детска градина твърди, че медицинската сестра бута и обижда 2-годишни деца - Tribune.bg
Снимка:

Служител в софийска детска градина твърди, че медицинска сестра от заведението бута и обижда 2-годишни дечица, съобщи Нова телевизия.  Сигналът e от столичната 131-а детска градина "Флора". Жената, която пожела да остане анонимна, е подала сигнала, когато започнала работа в яслата на 11 октомври. Тя напуснала работа още в същия ден, след като видяла лошото отношение към децата:

"Отношението на медицинската сестра не е нормално. Побутваше децата, обиждаше ги. Позволи си да удари едно от тях. Хранеше ги на сила, защото не трябвало да се изхвърля храна. Казах ѝ, че това не е редно и тя ми се извини."

Този ден директорката на яслата не била на работа. Новопостъпилата жена обяснила на заместничката на директорката какво е видяла. Впоследствие на жената е предложено да бъде преместена в друга група, но тя отказва.

По думите на подалата сигнала в градината няма топла вода, а гърнетата на децата са били в лошо състояние От Районната община са започнали проверка по случая, поискани са писмени обяснения на всички служители.

Родители защитиха управата на градината и коментираха, че досега не е имало подобни проблеми.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати