Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Симов след снимката с Митрофанова: Досега ми пожелаха да ме убият, разчекнат, екзекутират…

Общество

Симов след снимката с Митрофанова: Досега ми пожелаха да ме убият, разчекнат, екзекутират…

Симов след снимката с Митрофанова: Досега ми пожелаха да ме убият, разчекнат, екзекутират… - Tribune.bg
Снимка:

„Някой да знае къде е най-близкия офис на ДБ, че да си подам молбата за членство?“, шегува се социалистът

Снимка с руската посланичка Елеонора Митрофанова и коментара „Видях една приятна, интересна и интелигентна жена и реших, че не мога да не се снимам с нея :)))“.

Тези два елемента от Фейсбук профила на депутата от БСП Александър Симов станаха повод за буря във Фейсбук.

Той качи снимката в четвъртък, а часове по-късно сподели и колаж с двамата, дело на неизвестен автор.

Темата продължава денонощие по-късно с нов пост на Симов:

Скъпи приятели, не мога да не ви дам отчет за поредния си високоморален сблъсък с клавиатурното дясно.

И така старият репортер пусна едно фото на което позира с госпожа Елеонора Митрофанова. И все едно с отвориха вратите на ада и по стената ми започнаха да прелитат всякакви отвратителни създания. Аз с радост посрещам меметата, шегите, дори и нормалните критики. Но в рамките на два дни досега ми пожелаха да ме убият, разчекнат,  екзекутират и натикат в затвор. Хора, които вероятно се гордеят, че са активни туристи в протестите срещу Гешев меладраматично хлипаха, че е крайно време прокуратурата да ме арестува, разследва, обвини и специално заради мен да върне смъртното наказание. Толкова се разчувствах от тези безкрайни прояви на автентичен либерализъм, че за една бройка щях да повярвам, че Георги Господинов ще получи Нобелова награда...

Тук дори няма да ви занимавам с легиона (защото са много), който добродушно ми пожела - чемодан, вокзал, Москва. Но понеже тия са стиснати, нито един не поиска да се бръкне и поне да ми плати билета, за да даде своя принос в изчистването на българската демокрация. С радост и трепет видях нежните душевно инфлуенсъри да пишат есета за мен, да се напъват в произвеждането на метафорични шпагати, които биха накарали дори агитката на "Левски" да почервенее от завист. Видях и много ангели на солидарността и хуманизма да стържат със зъби като караконджоли от бяс и запленени от светли ценности да ми пожелават преживявания в целия спектър от ослепяване до прерязване на гърлото.

Уважаеми приятели, след този сблъсък с клавиатурните бранители на великите ни идеали, вече съм убеден, че Демогоргона от Кремъл няма никакъв шанс. Само да се осмели да влезе в Одеса и Радослав Бимбалов ще извърти такова есе, че казашките орди сами ще се татуират със свастики, за да се скрият от либералния му гняв. А недай си боже Методи Лалов да напише статус - тогава Чудовището самичко ще подари Сибир на Столична община. С такива велики хора и мъдри хуманисти ние сме обречени на величие. Някой да знае къде е най-близкия офис на ДБ, че да си подам молбата за членство?

 


Топ новини

виж още
Актуална тема