Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Скръбна вест: Почина политологът доц. Антоний Гълъбов

Общество

Скръбна вест: Почина политологът доц. Антоний Гълъбов

Скръбна вест: Почина политологът доц. Антоний Гълъбов - Tribune.bg
Снимка:

Политологът доц. Антоний Гълъбов е починал. Скръбната вест съобщи колегата му Антони Тодоров във Фейсбук.

„С тъга научих, че завчера е починал моят колега и Адаш Антоний Гълъбов.

Моля всички, които имат връзка с брат му или други негови близки, да се свържат с тях.

Светла му памет!“, написа Тодоров.

Доц. Гълъбов завършва Социология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ в София. Доктор по социология с дисертация на тема „Етническа идентичност и етнически конфликти“, защитена в Института по социология към БАН.

Старши научен сътрудник ІІ степен в Института по социология към Българската академия на науките. Доцент в Департамент Политически науки на Нов български университет.

Ръководител на Работната група по ромските въпроси при Националния съвет по етнически и демографски въпроси при Министерския съвет (1997 – 2001). Експерт на Асоциация „Прозрачност без граници“. 

Член на Българската социологическа асоциация от 1985 година. Член на Асоциацията на специалисти по връзки с обществеността и image making IMAGINES. Член на Управителния съвет на Международната асоциация за културна политика Ubuquite Culrure(s) – Париж, Франция. Основател и член на Българско общество за индивидуална свобода БОИС. Заместник-председател на Научния комитет на Асоциация EUROPA – Лимож, Франция, Председател на Управителния съвет на Институт за публични политики и партньорство. Член на редакционния съвет на списание „Лидер“. Член на редакционния екип на списание BM Business Magazine.

Редакцията на Tribune.bg изказва съболезнования на семейството и близките му! 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети