Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Скритият талант на Росен Желязков - любовта му към музиката (ВИДЕО)

Общество

Скритият талант на Росен Желязков - любовта му към музиката (ВИДЕО)

Малко познатото амплоа на музикант разкри отново пред публиката заместник - председателят на НС и депутат от ГЕРБ Росен Желязков. Той свири на китара по време на концерта на Есил Дюран – „Другото лице”. Певицата представи пред феновете различна версия на себе си в музикален план  - а именно джаз и световни поп класики в комбинация с нейни поп фолк хитове с нов аранжимент.

Певицата и Желязков са семейни приятели и работят заедно не за първи път. Бившият транспортен министър е приятел от детството с  Борис Павлов, който е композитор и съпруг на Есил Дюран: „Росен ни е много добър приятел, те са израснали с Борис. След това всеки има своя живот и неговата пътека. Заедно са започнали да проявяват интерес към рок музиката. Всъщност Борис го е запалил да свири на китара. Въпреки че са различни, те са приятели и до днес.  Росен е много подреден, артистичен е като Борис, но Желязков го проявява това лице отдавна, просто хората не го знаят”, сподели в предаването на Нова телевизия „Другото лице” певицата Есил Дюран. Тя разказа, че Росен Желязков и съпругът ѝ имат студио, в което правят своя музика.

„Росен е много интересен в този си образ. Той толкова много се забавлява докато свири. Пяли сме заедно на сватбата на дъщеря му. Те са от тези хора, които ме сръчват, не ме оставят.  Хубаво е да има такива интелигентни провокатори, които умеят да запалят другите”.  Подготовката на концерта на родената в Хасково певица е отнел 3 месеца 10 души екип и резултатът е над 60 минути пеене на живо. Тя споделя, че това е новият ѝ път.

КадърКадър


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети