Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Слави Трифонов: Платих 20 бона на Деси Тенекеджиева

Общество

Слави Трифонов: Платих 20 бона на Деси Тенекеджиева

Снимка:

В края на месец август Тенекеджиева успя да осъди 7/8 на Слави Трифонов и bTV

Слави Трифонов вече не дължи нито стотинка на Деси Тенекеджиева. Той плати на певицата и актриса 20 хил. лв. във връзка със спечелено от нея дело. Това обяви самият шоумен в ефира на 7/8 ТВ.

В края на месец август, след 5-годишна борба, Тенекеджиева успя да осъди 7/8 на Слави Трифонов и bTV. Това е безпрецедентен случай в най-новата съдебна история – частно лице да осъди най-рейтинговото шоу, задържало се повече от 20 години в национален ефир и солидарно телевизията, която го излъчва.

Причината Деси да заведе делото е пародийният образ, който ѝ е бил изграден в шоуто. Става въпрос за 16 предавания, излъчвани от 2013 до 2015 година, в които има скечове с подигравки по адрес на Тенекеджиева.  

Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

ФейсбукФейсбук
 

„Деси ме осъди, аз не ѝ се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“, споделя Слави Трифонов.

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „Стоян Камбарев“. От години фондацията се занимава с откриване, насърчаване и подпомагане на млади творци в областта на изкуството.

„След като спечелих делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм с развито чувство за хумор и самоирония, но всичко си има мярка. Парите ще отидат на фондацията“, категорична е Тенекеджиева.


Коментари (2)

И ТОЗИ ИСКА ДА МЕ УПРАВЛЯВА? АУТ НА ЧАЛГАДЖИИТЕ И ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО!
20.10.2020 12:30 / Отговор
Джедай Тотю Слафчу е толкова вдлъбнат, че ако не са сценаристите да му напишат какво да плямпа и то след дълго ровичкане в Интернет, за да откраднат нещо оттам, че ако седна да говори за икономика, финанси, външна политика, освен простотии и глупости няма да чуете нищо друго! За социална политика да не говорим, защото той няма ни семейство, ни дете и няма представа какви са грижите и интересите на хората! Да не говорим, че той има много сериозни здравословни проблеми, които не му позволяват да стои прав, нито да вижда добре. Ясно е, че като шоумен вече е свършен, ама в политиката ще се срути много по-бързо и много по-ефикасно ще отиде на политическото гюбре! Но нищо, поне ще ни отърве от присъствието си!
20.10.2020 13:27

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още