Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. След 17 години: Антон Хекимян напуска БТВ

Общество

След 17 години: Антон Хекимян напуска БТВ

След 17 години: Антон Хекимян напуска БТВ - Tribune.bg
Снимка:

След 17 години Антон Хекимян напуска БТВ. Това става ясно от съобщения на ръководството на медията. Според обявлението, директорът на новините сам е взел решението да напусне телевизията.  

По неофициална амбициозното ръководство на Нова броудкастинг груп е направило неустоимо предложение на капитана на противниковия отбор. 

Антон Хекимян е директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ на БТВ от края на 2020 г. Цялата си професионална кариера той изгражда в медята, където започва като стажант в нюзрума още в първи курс от следването си.

От 2004 година насам работи последователно като репортер, водещ на съботно-неделния сутрешен блок на телевизията, а от 2014 г. води предаването с най-голяма популярност и доверие сред зрителите в сутрешните часове - „Тази сутрин“.

През годините е водещ и на много специални издания на БТВ Новините, извънредни и изборни студия. 

Хекимян обяви официално, че напуска медията и в своя профил във Фейсбук.   

"bTV Media Group (bTV) обявява, че приема с незабавен ефект оставката на Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“, вследствие на неговото решение да продължи в друга професионална посока.

В междинния период главният изпълнителен директор на bTV Media Group Ралф Бартолaйт ще отговаря за новинарското съдържание, заедно с главния редактор на „bTV Новините“ Веселина Петракиева, с главния редактор на „Актуални предавания“ Искра Владимирова и с мениджъра уеб съдържание & изпълнителен продуцент на редакция “Спорт“ Владислава Лазарова. Като журналист във "Франкфуртер алгемайне цайтунг" в Германия, кореспондент и ръководител на бюрото в Москва и Лайпциг на Deutsche Presse Agentur (dpa), г-н Бартолaйт има отличен предишен опит като политически редактор и чуждестранен кореспондент." Това написаха в своето съобщение от телевизията.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети