Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. След кючек в час – десетки родители искат да отпишат децата си от столично училище

Общество

След кючек в час – десетки родители искат да отпишат децата си от столично училище

Снимка:

Момичета танцували, учителите – пляскали

Осмокласнички, танцуващи кючек в класната стая, докато учители им ръкопляскат. Тази абсурдна сцена се е разиграла в столичното 203-то училище. Видеозапис за кръшния танц обиколи интернет и предизвика удивление и недоволство.

Родителите на осмокласници се оплакват от цялостното ниво на дисциплината и преподаването, затова искат да преместят децата си.

„Аз и други родители решихме, че трябва да реагираме. Децата ни споделяха, че в училището периодично не се провеждат учебни занимания. Учениците често гледат филми, които нямат връзка с учебния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам автора на видеото, но това не е детето ми”, заяви пред Нова ТВ майката на едно от децата Даниела Капиева.

Предстои проверка по случая. Според учители срамната сцена се разиграя в самия край на часа.

„Провела съм разговори с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени обяснения. От обясненията става ясно, че клипът е заснет в последната минута от часа. Една от преподавателките ми каза, че ученици са я помолили в края на часа да пуснат музика по повод рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, казва директорката на 203-то ПЕГ „Св. Методий“ Таня Трапова.  


Коментари (1)

К.Анкова Може ли такива работи, това е недопустимо
19.03.2019 10:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив