Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Следобедно: Новият шеф на "Български пощи" се снима с пенсионерка

Общество

Следобедно: Новият шеф на "Български пощи" се снима с пенсионерка

Следобедно: Новият шеф на Български пощи се снима с пенсионерка - Tribune.bg
Снимка:

Още в първия ден на изплащане на пенсиите новият главен изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис поиска лично да се увери, че създадената от новото ръководство организация работи. Това съобщи Правителствената информационна служба.

Както вече бе съобщено, заради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на „Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в НОИ. За да не се допускат грешки, предоставените от НОИ списъци внимателно се проверяват.

Направената проверка в ранния следобед установи, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно.

Богдан Теофанидис разговаря както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно, се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията.

От името на новото ръководство директорът на „Български пощи“ се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати