Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Служители на „Лев Инс“ протестираха пред редакцията на „Капитал“ и „Дневник“

Общество

Служители на „Лев Инс“ протестираха пред редакцията на „Капитал“ и „Дневник“

Служители на Лев Инс протестираха пред редакцията на Капитал и Дневник - Tribune.bg
Снимка:

Служителите на „Лев Инс“ излязоха на протест пред редакцията на „Капитал“ и „Дневник“. Мотивът им – според тях са подложени на атака с доноси и рекет от изданията на Иво Прокопиев.

Конкретен повод да се стигне до протеста е публикация в „Капитал“.

Според официалното съобщение за протеста от Иконмедия са ги изнудвали срещу договор за спонсорство.

„Провокацията от страна на Икономедия с непрекъснатите неверни публикации и нападки, които постоянно ни лишават от липса на отговор, спонтанно подтикна служителите да изразят недоволството си спрямо цялостната враждебна политика на медията и да защитят интересите на компанията и интересите на застрахованите граждани.

Ръководството на ЗК Лев Инс няколкократно се опитва да намери диалог с ръководството на Икономедия, но до момента има отказ от тяхна страна, съчетано с предложение за спонсорство.

Служителите приемат това поведение от страна на Икономедия, като нападателна политика срещу интересите на най-голямата застрахователна компания и интересите на над 1млн. български семейства.“

Според позицията на „Капитал“ протестът на „Лев Инс“ бил  „уникален, защото по същество е срещу позиция на Европейската централна банка (ЕЦБ) и застрахователния регулатор на съюза EIOPA за заздравяване на надзорните функции в банковия и небанков сектор във връзка с потенциалното членство на България в Банковия съюз и еврото.“


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати