Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. София с Viber група за COVID-19

Общество

София с Viber група за COVID-19

В нея ежедневно ще споделяме важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, сподели кметът на столицата

Група във Viber за COVID-19 пускат от Столична община. Така софиянци ще имат още един официален канал, за да се информират за всичко около коронавируса.

„В нея ежедневно ще споделяме важна информация, новини за обстановката в града и текущи мерки, които засягат гражданите на София. Информацията, която ще получавате е: Съвети как да предпазваме себе си и околните от заразяване; Новини относно мерките, предприети за борба с COVID-19; Информация за нови правила, засягащи жителите на София“, написа във Фейсбук кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

Viber общност за #COVID-19 на София е открита с безвъзмездното съдействие на столичния екип на Rakuten Viber и от общинското звено по Дигитализация, иновации и икономическо развитие.

„От началото на извънредното положение много софийски технологични компании активно предлагат идеи в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация. Благодаря на стартъп и IT компаниите в София за подкрепата и съвместната работа“, написа още Фандъкова.

Всеки може да се включи в групата през този линк: https://vb.me/COVID-19_Sofia.  


Коментари (1)

Иванова,София Искам да попитам,къде е мястото на болница Лозенец в ситуация,като днешната?...Всички болници се борят с лечението на много болни,а за Лозенец и дума никой не обелва......Там кои хора ще се лекуват и дали тя остава ПРАВИТЕЛСТВЕНА?....Журналистите по тази тема не гъкнат и се правят,че няма такава болница.Защо.Питаите там има условия и болницата не може да остане извън този голям проблем за всички НАС!!!Не мълчете,а питаите,,:
31.03.2020 13:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още