Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Софиянци остават два дни без топла вода

Общество

Софиянци остават два дни без топла вода

Софиянци остават два дни без топла вода - Tribune.bg
Снимка:

Софиянци остават два дни без топла вода поради неотложен ремонт, топлоподаването няма да спре само за абонатите към ТЕЦ „София Изток", който захранва източните квартали като "Дружба", "Младост", "Студентски град", "Дървеница", "Гео Милев", "Редута", както и централната част до "Орлов мост".

Във връзка с необходимостта от извършване на неотложен ремонт от държавният системен оператор „Булгартрансгаз“ ЕАД на участък от газопреносната мрежа, от 8.00 часа на 10 октомври /неделя/ до 8.00 ч. на 12 октомври /вторник/, ще се преустанови временно подаването на природен газ към ТЕЦ „София“, ОЦ „Земляне“ и ОЦ „Люлин“ и съответно подаването на топлинна енергия към потребителите, захранвани от посочените централи, съобщават от „Топлофикация София“.

Извънредните ремонтни дейности са неотложни и се извършват във връзка подготовката и осигуряването на максимална степен на надеждност на националната газопреносна мрежа за есенно-зимния сезон, допълват от столичното топлофикационно дружество.

„Топлофикация София“ ЕАД поднася извинения на засегнатите клиенти за причиненото неудобство.

Допълнителна информация клиентите могат да получат чрез обаждане в кол центъра на „Топлофикация София“ на телефон 0 700 11 111, както и чрез останалите комуникационни канали, се посочва в съобщението.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати