Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Соломон Паси: Въпрос на време е Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса

Общество

Соломон Паси: Въпрос на време е Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса

Соломон Паси: Въпрос на време е Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса - Tribune.bg
Снимка:

Западът трябва да се подготви за атака

„Допускам, че има последствия, но не знам какъв ефект ще имат върху Русия. Съмнявам се, че последствията ще променят поведението ѝ. Това е поредната битка на добро и зло, в която злото взима жертва“, заяви пред Нова телевизия бившият външен министър Соломон Паси.  

Навални се връща в Русия след като е тровен с Новичок и оцелява, с което от една страна показва, че е самоотвержен, но от друга – това е самоубийство, смята Паси. Той е на мнение, че „има много измрели мъченици в името на демокрацията, а сега имаме нужда от лидери, които да променят статуквото“. 

„Западът трябва да се подготви за атака от Русия. Не можем да я промени, а тя иска да ни завладее. Първият начин е с въоръжаване. Трябва да сме обезопасени. Северна Корея дава милиони снаряди на Русия, а в Европа складовете са празни“, коментира Паси.

Следващите 10 години военното производство ще има бум, апетитите на Русия няма да спрат. Дроновете според него ще се развиват най-много

„Въпрос на време е Русия да разположи ядрени оръжия в Космоса. В близкото десетилетие предполагам. Единственият голям договор, който спира това да стане е договорът за космическото пространство от 1967 г. Те се канят да го нарушат. Те ще поразяват комуникации, а това води до контрол над хора“, добави Соломон Паси.

Той беше категоричен, че е грешка съчетаването на поста външен министър и премиер с оглед на ситуацията у нас. „Това става, ако една държава няма кадри. Не искам да коментирам лица, а принципи, а и ще му трябват на такъв човек 48 часа, за да съчетава ангажиментите. Денков е много интелигентен човек, академик“. Соломон Паси не вярва спорът между ГЕРБ и ПП по темата да провали ротацията.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати