Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. СПА-центровете дезинфекцират и отварят на 15 юни

Общество

СПА-центровете дезинфекцират и отварят на 15 юни

СПА-центровете дезинфекцират и отварят на 15 юни - Tribune.bg
Снимка:

Плувните басейни също започват да работят

Подготовката за активната работа на СПА-центровете в страната въври с пълна сила.

Заради пандемията от коронаворус тази година собственици на обекти за релакс отбелязват значително закъснение на старта на сезона.

За да започнат нормална работа всички хотели и санаториуми, които разполагат със СПА-центрове трябва да спазват всички противоепидемични изисквания. Всички помещения трябва периодично да бъдат дезинфекцирани, а персоналът да бъде със съответните предпазни средства.

През тази година плувните басейни започват да работят от 15 юни, което е с две седмици закъснение, в сравнение с предходните години. Персоналът, обслужващ басейна, трябва да съблюдава спазването на правилата за безопасност и физическа дистанция между посетителите и да осигурява стационарен дезинфекционен дозатор в зоната около басейна.

„Мерките, които ще вземем са в няколко направления, първо – безопасност на нашите служители, второ – безопасност на нашите гости, и не на последно място – превантивни мерки при съмнения за коронаворусна инфекция на служител или на гост. По всяка вероятност мерките, които ще вземем, ще са над тези на правителството, за да сме убедени, че осигуряване едно спокойствие на нашите гости”, заяви пред БГНЕС маркетинг експертът от Пловдив Калина Георгиева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

сивата котка Хората ще започнат да се страхуват да посещават едно или друго място, за да на зацапват тук и там. Че както се е зачистило /сефте ли/ от три месеца насам, всичко е така дезинфекцирано и чисто, че можеш да се порежеш.
01.06.2020 17:09 / Отговор
ErickBlits как важно выводить
клопов в доме . Служба Изосепт работает в МСК, поможет Вам избавиться от клопов и клещей..
24.06.2022 17:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати