Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Спират нощния градския транспорт в София

Общество

Спират нощния градския транспорт в София

Снимка:

Спират нощния градския транспорт в столицата. Причината е оптимизация на разходите заради коронакризата. Бюджетът на общината е намалял с близо 20 млн. лева, съобщават от транспортната комисия на общината.

Линия 306, която обслужва „Младост” 1, се закрива окончателно, но се открива тролейбусна линия номер 3 от „Надежда” до болница „Св. Анна”.

Промените са свързани и с новата линия на метрото, която поема част от пътниците, съобщи NOVA телевизия.

„Голям спор възбуди закриването на линия 306. За съжаление данните показват, че този автобус се използва много малко. Имаше много големи пререкания защо осигуряваме по-добър транспорт за район „Нови Искър” като там един от колегите съветници очевидно си води война с оператора. Всяко едно предложение в тези райони дежурно се обявява за лобизъм. Това, за което аз лобирам, е по-добър градски транспорт. Мен не ме интересува кой е операторът”, заяви Карлос Контрера, председател на Транспортната комисия в СО, ВМРО.  


Коментари (3)

АСЕН ИЛИЕВ ЗА ДА НЯМА С КАКВО ДА СЕ ПРИБИРАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ :)
22.09.2020 00:12 / Отговор
Асене, къде да се прибират тия измекяри, нали са нон-стоп в палатките, бе? Черепухин вече ще трябва да им снася по нещо и за такси... Може да ги извозват по районните с полицейски бусове с пуснати буркани.
22.09.2020 03:09
АСЕН ИЛИЕВ ТОВА КОНТРЕРА, СИ ПРИЛИЧА НА ЖИВОТНО И Е, ЖИВОТНО :)
22.09.2020 00:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още