Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Спират процедурата за изграждането на газовата връзка със Сърбия

Общество

Спират процедурата за изграждането на газовата връзка със Сърбия

Снимка:

Мярката е временна

Временно се спират действията по откритата процедура за изграждането на газова връзка със Сърбия. Това съобщават от „Булгартрансгаз“ ЕАД, като посочват, че причината е подадена жалба.

Става въпрос за процедурата „Доставка на необходимите материали и оборудване, инвестиционно проектиране - фаза работен проект, изграждане и въвеждане в експлоатация на обект: „Разширение на газопреносната инфраструктура на „Булгартрансгаз” ЕАД паралелно на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбската граница”, „Линейна част“ и референтен номер: 180-100 на „Булгартрансгаз“ ЕАД.

Жалбата е подадена от „Атоменергоремонт“ АД срещу разяснение на „Булгартрансгаз“. Предстои Комисията за защита на конкуренцията да се произнесе по казуса. След произнасянето на компетентния орган и в случай, че искането за налагане на временна мярка бъде отхвърлено, процедурата ще бъде възобновена и сроковете за подаване на оферти ще бъдат удължени.

Възложителят уверява всички потенциални участници, че ще бъдат своевременно уведомявани за всички последващи действия, посочват от „Булгартрансгаз“.  

 

 

 

 


Коментари (1)

антининова Сега ще има надпръцане кой да подава жалба само и само да не се построи газопровода до Сърбия-този номер няма да мине.
14.02.2019 17:49 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив