Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Спорт Тото – с грижа за своите клиенти

Общество

Спорт Тото – с грижа за своите клиенти

Спорт Тото – с грижа за своите клиенти - Tribune.bg
Снимка:

БСТ разширява своето партньорство с Лагардер Травъл Ритейл - в 106 нови обекти ще се предлагат игрите на Спорт Тото

Добри новини за почитателите на тотото, които не спират да преследват своя късмет и своите мечти! Българският спортен тотализатор разширява своето партньорство с френската компания Lagardère Travel Retail - световен лидер в търговията в пътнически зони, оперираща търговските марки Inmedio, Relay и 1Minute. Днес официално беше открит един от новите обекти, в които ще се предлагат игрите на Спорт Тото. А от ръководството както на БСТ, така и на „Лагардер“ са категорични, че „Доброто сътрудничество поражда добри резултати и много, и още по-доволни клиенти“. 

Откриването на  новия Тото пункт в магазин Inmedio на ниво партер в The Mall се проведе в присъствието на гости и официални лица, както и десетки почитатели на Спорт Тото. За доброто настроение се погрижи чаровната водеща Марина, която изненада присъстващите с вълнуващи подаръци от тотализатора.

Tribune.bgTribune.bg

 „За мен е изключително удоволствие да открием този нов обект и да разширим нашето сътрудничество с веригата „Лагардер“. Досега в десет от техните локации продавахме нашите лотарийни игри. Сега разширяваме дейността в общо 106 локации, като във всички тях ще продаваме лотарийни игри, а в 101 от обектите ще продаваме и цифрови, така нареченото Тото. Ако следите историята, Българският спортен тотализатор през последната седмица раздаде два големи джакпота над 10 милиона лева. Така че, нашите играчи могат да бъдат спокойни, че печалбите, които раздаваме са доста аткрактивни, доста привлекателни“, заяви Любомир Петров, изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор.

Спорт тотоСпорт тото

Само преди броени дни фаворитката сред игрите - „6 от 49“  изстреля във висините на финансово безгрижие участници от Пловдив и София. Те спечелиха съответно по 8 431 135 лева и 2 110 714 лева, с което тото милионерите в България станаха 114. Дали февруари ще издигне по стълбичката на успеха с милионерски джакпот още някой участник, предстои да разберем.

Пред Tribune.bg Любомир Петров сподели, че БСТ предвижда всеки месец от 2021 година да радва своите фенове с нова лотарийна игра. Билетчетата ще бъдат с различна тематика и различни видове печалби, така че да се поддържа интереса на участниците.

„Следващата, която предстои сега март месец е „Бързи хиляда“. Играта има много печалби от по 1000 лева. Тук целта ни е да раздаваме печалби на максимално много хора, а не да има големи печалби, които да отидат при един човек“, обясни Любомир Петров.                

„Изключително щастлив съм, че „Лагардер Травъл Ритейл“ разширява съвместното си сътрудничество с Българския спортен тотализатор. От днес нашите клиенти ще имат възможността да закупуват лотарийни билети и да опитат късмета си в съществуващите игри на БСТ във всички обекти „Inmedio“, „Relay“ и 1Minute, разположени в търговските центрове и пътническите зони в цялата страна. Както е казал големият български футболист Христо Стоичков – „Който не играе, не печели“. Затова аз каня нашите клиенти – „Купувайте билети и фишове на Спорт Тото, за да ви се усмихне късметът. На бъдещите печеливши – Честито“, каза по време на откриването Младен Йорданов - изпълнителен директор за България на „Лагардер Травъл Ритейл“.

БСТ започва активно разширение на мрежата си за продажби през тази година.

„Ще работим и с много други такива големи вериги, бензиностанции, магазини, миналата година открихме обекти във Фантастико. Естествено започваме с „Лагардер“ като веригата с най-голям потенциал за продажби“, посочи Любомир Петров и допълни още:

„Първата ни стъпка е да работим с подобен тип големи вериги. Нямаме намерение да влизаме във всяка бутка и на всеки ъгъл. Смятаме да работим предимно със сериозни контрагенти“. 

Tribune.bgTribune.bg

Любомир Петров вече една година заема поста - изпълнителен директор на БСТ. На въпрос пред какви предизвикателства се е изправил през тази трудна за всички година, той заяви:

„Основното предизвикателство беше да стабилизираме финансово дружеството. В момента сме в много добро финансово състояние. За 2020 година ще завършим на печалба. По предварителни данни ще приключим с печалба над 5 млн. лева. финансовата година. Това ни беше една от първите цели, защото за да може да съществува и да си изплаща печалбите редовно, дружеството трябва да е финансово стабилно. Ще продължаваме да поддържаме тази линия. Да не се притесняват играчите, които често питат „Ще имате ли пари, за да си плащате печалбите“, разбира се, че ще бъде така“, категоричен е той.

Освен това БСТ обещава на своите фенове и изцяло нов сайт, нова платформа с мобилни приложения за тотото, спортни залагания, онлайн казино.

„Всички тези неща, които ги имат модерните хазартни оператори, в рамките на тази година ще ги имаме и ние. Това доста ще разшири портфолиото ни на хазартни продукти, съответно с повечето приходи към тотализатора ще има много повече отчисления за спорта. Надяваме се с тези стъпки, които правим, да издигнем спорта на едно много добро световно ниво“, каза още Любомир Петров.

Той разкри, че БСТ предвижда много събития тази година, но реализацията им зависи от развоя на пандемията.

„Сега в края на месеца имаме в Банско, през лятото ще имаме много активности по морето. Есента планираме отваряне на нови обекти в различни градове в страната. Миналата година организирахме турнир по футбол, тази година може би пак ще успеем да го направим в Бургас. Имаме желание да организираме и турнир по плажен волейбол“, посочи изпълнителният директор на БСТ.    

А вие не пропускайте игрите на Спорт Тото. Джакпотът за предстоящия фатален 13-и тираж се очаква да достигне 2 250 000 лева. Суми до 3 000 000 лева, както винаги осигурява играта „Зодиак“. Друга игра, чийто джакпот е сред фаворитите е „6 от 42“. В нея сумата стремително се издига нагоре и достигна 400 000 лева. С това шансовете за печалби не се изчерпват. Пълен обзор на възможностите може да получите на www.action.toto.bg                                       


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати