Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Спорт тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари

Общество

Спорт тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари

Спорт тото отново подготви мега печалби за тиража на 21 февруари - Tribune.bg
Снимка:

Всеки знае, че има минути, които могат да променят живота. Всеки мечтае да застане от слънчевата половина на съдбата, a с игрите на Спорт тото този приказен обрат може да се случи в рамките на минути.

Участниците в играта „6 от 49“ могат да намерят джакпот, който достига до 2 350 000 лева. Процедурата е проста, пускате фиш и след това всичко е в ръцете на късмета.

Късметът може би ви очаква и в играта „6 от 42“ където прогнозният джакпот е 420 000 лева.

Всички, които нямат нищо против залозите им да ги възнаградят с милиони, могат да пробват играта „Тото 2 – Зодиак“ където печалбите достигат до 3 000 000 лева.

Нека не забравяме, че късметът никога не идва сам. Tой идва когато постоянно го търсим, а пример за това са печалбите, които в изминалия тираж надхвърлят сумата от два милиона двеста и петнадесет хиляди седемдесет и два лева.

Притежателите на карти Тото клуб имат възможност да се включат и в промоционалната кампания „Тото клуб, щастливите 10“. В нея седем късметлии ще спечелят ваучери за почивка, всеки на стойност 500 лева, а трима участници ще грабнат по 2 000 лева. Кампанията ще продължи до 28 февруари, а на 4 март на живо ще бъдат изтеглени печалбите.

Мечтата да подкара нов автомобил, може да се сбъдне за някой късметлия, който е регистрирал кодовете на непечеливши талони на lottery.toto.bg. от моментните лотарийни игри „Големият удар“, „Зодиак“, „Твоят късмет“, „Тото Джакпот“ и „Честит празник“. Кой ще бъде този щастливец, ще научим на 27 февруари по време на състезанията за Световната купа по ски в Банско.

За още по-голямо удобство на своите почитатели, Български спортен тотализатор предприе грандиозно разширяване на търговската си мрежа. Партньор е голяма търговска верига за бързооборотни стоки, където ще видите стикерите на тотализатора. Лукс и удобство се съчетават в това сътрудничество, което може да донесе много придобивки на тези, които искат да пробват късмета си.

Всички, които са впечатлени от изобилието от печалби, подготвени за 14-я тираж, могат да направят своите залози в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото“ или онлайн на toto.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати