Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Спряха гласуването за „Мъж на годината“

Общество

Спряха гласуването за „Мъж на годината“

Спряха гласуването за Мъж на годината - Tribune.bg

Ген. Мутафчийски оттегли номинацията си

Спряно е гласуването за „Мъж на годината“ за 2020 г. "Считано от днес гласуването е преустановено, а решението кой да бъде "Мъж на годината" за 2020 година ще бъде взето от "Академията Мъж на годината" и обявено на церемония през месец март тази година", заявиха от "Дарик радио".

Причината е оттегляне на номинацията на началника на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

От 2008 година "Дарик радио" организира конкурса "Мъж на годината". За 12 години само двама номинирани са помолили имената им да бъдат оттеглени - главният прокурор Борис Велчев и треньорът на "Левски" Станимир Стоилов. Третият е ген. Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и председател на националния оперативен щаб.

"Неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа днес сутринта бе да изпратя писмо на г-н Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация, която не знам как се е случила и от кого", коментира генералът.

Сред номинираните в конкурса „Мъж на годината“ са основният критик на НОЩ - доц. Атанас Мангъров, заедно със Стефан и Максим Иванови - баща и син, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан.


Коментари (1)

А стига бе! Главния прокурор Борис Велчев???
08.01.2021 15:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема