Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Среща на организациите за иновации от Западните Балкани с Мария Габриел

Общество

Среща на организациите за иновации от Западните Балкани с Мария Габриел

Среща на организациите за иновации от Западните Балкани с Мария Габриел - Tribune.bg
Снимка:

Утре в София ще се проведе среща на лидерите на организациите, отговорни за развитието на иновациите и стартъп екосистемите от региона на Западните Балкани.

Специален гост на събитието ще бъде еврокомисарят по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта Мария Габриел.

Инициатор и организатор на срещата е ИАНМСП в лицето на изпълнителния директор г-н Бойко Таков, а в събитието участие ще вземат още Саша Иванович, държавен секретар, Дирекцията за иновации и инфраструктура към Министерство на науката на Република Черна Гора, Сокол Нано, изпълнителен директор, Агенция за развитие на инвестициите на Република Албания, както и представители на Иновационния фонд на Република Сърбия и Фонда за иновации и технологично развитие на Република Северна Македония, както и представители на Министерство на икономиката и г-н Илия Кръстев, председател на УС на Българката аутсорсинг асоциация.

По време на срещата ще бъдат обсъдени добрите практики за насърчаване на иновациите в региона, както и тенденциите в иновативното и технологичното развитие на България, Сърбия, Северна Македония, Черна Гора и Албания.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати