Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Стъки със сигнал до ГДБОП срещу Бабикян за сайтове за фалшиви новини

Общество

Стъки със сигнал до ГДБОП срещу Бабикян за сайтове за фалшиви новини

Снимка:

Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, пише той във Фейсбук

Председателят на ММА-федерацията Станислав Недков - Стъки подаде сигнал до ГДБОП срещу Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека. Това стана ясно от профила му във Фейсбук.

Молбата му е да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове. Според него наглостта на някои собственици на такива сайтове стига до там да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната.

Ето и цялата позиция, която изрази той в социалната мрежа:

„Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми.

Няма успял българин - актьор, певец, спортист, политик или друго популярно лице, който да не е очернен от подобни жълто-кафяви сайтове. Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани“.

Фалшиви герои с фалшиви новини, вдигащи фалшиви въстания и искащи да направят фалшива държава!

Наглостта на някои собственици на л@йняни сайтове, стига до там да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната.

Повеждам битка с днешните Цар Кировци! Ще я водя безпощадно и ще я доведа докрай! Няма да позволя на хора, непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди успели българи!

В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен фалшив алкохол. Сега отново сме на първо място, но по брой гаражни фалшиви сайтове, произвеждащи фалшиви новини и тровещи също толкова смъртоносно българския народ.

Призовавам министъра на културата Боил Банов да спази Закона за медийните услуги (приет през 2018 г) и най-сетне да влезе в задълженията си, като издаде Наредба за публичен регистър на медиите. В този регистър всички медии трябва да посочат своя собственик, лицето което контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране.

С неиздаването на тази Наредба, министър Банов в момента позволява на сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщичка за птички в гората.

Министър Банов, имахте срок до ноември 2018 година да направите този регистър. Бъдете по-смел и изпълнете задълженията си. От Вас зависи дали историята ще Ви запомни като смел или страхлив министър!    

                                                     


Коментари (7)

РУСКИЯ АГЕНТ БАБИКЯН РАБОТИ СРЕЩУ ЦЕЛОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!!!! ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ЛУМПЕН РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА, ТЕ ОМАСКАРЯВАТ ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ:
РАЙНА КАБАИВАНСКА, ВАСИЛ НАЙДЕНОВ, ЛИЛИ ИВАНОВА, МАРГАРИТА ХРАНОВА, ВАСКО КРЪПКАТА, И МНОГО ДРУГИ.
ЦЕЛТА:ДА РУШАТ НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО, ДА ОТСЛАБВАТ И ДА ОТДЕЛЯТ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ В ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕС НА ВРАЖЕСКА РУСИЯ.
ЗАТОВА ЛУМПЕН РАДЕВ, БАБИКЯН, К. НИНОВА СА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ!
КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ДА СЕ СЕЗИРАТ И ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ!!
15.09.2020 18:24 / Отговор
Анастас #
Руският Агент Кеворкян
правеше същото .....
Всички арменци на обществена длъжност са Порусначени Малоумници:
преподаватели; журналисти; синдикалисти; политици;
научни бан-аджии .... Измет Порусначени.

За разлика от занаятчиите, които са много свестни личности.

(обобщаващо)
15.09.2020 20:05
kaka Мили герберски драскачи на глупости! Вероятно взели по 50лв. с които ще си прекарате добре и ще ви стигнат и до година.С такива статии и такива коментари ,показвате че нямате грам достойнство и че сте свикнали да живеете в дивия комунизъм,а сега с наследниците му крадливите другари от ГРОБ.Жалко ,че има все още такива нещастни същества в страната ни.
15.09.2020 20:12 / Отговор
ЩОМ НИ Е КАКА, ЗНАЧИ Е ЖИВЯЛА ПО-ДЪЛГО ОТ НАС В ДИВИЯ КОМУНИЗЪМ А ЩОМ ПОДКРЕПЯ ЛУМПЕН РАДЕВ, ЗНАЧИ ДИВИЯ КОМУНИЗЪМ И ХАРЕСВА - ЛОГИКА, КАКО.
15.09.2020 21:14
Най-нещастните същества в България са: Подкрепящите олигарси като:
1.Васил Божков-Черепа
2.Миньо Стайков
3.Бобокови
4.Баневи
15.09.2020 21:20
Ай, сиктер Каке одъртела, оди се плацикай на плажа в Росенец и може да ти излезе късмета, с некое Пинокио или Гномче от ДС.
16.09.2020 03:06
кесо Стъки е прав да поиска от министъра на културата Банов да си свърши работата, но май друг е този дето е натиснал "спирачката" и може да му нарежда.
15.09.2020 20:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още