Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Стъки зове на протест срещу Бойко Рашков

Общество

Стъки зове на протест срещу Бойко Рашков

Снимка:

Председателят на ММА федерацията - Станислав Недков-Стъки призова от профила си във Фейсбук всички български граждани, независимо от политическите си пристрастия, на протест утре в 9:30 пред ГД Национална полиция в подкрепа на Бойко Борисов и в защита на демокрацията.

Припомняме, че вчера по време на брифинг бившият премиер обяви, че Бойко Рашков му е изпратил призовка да се яви на разпит в четвъртък в ГД „Национална полиция“. По-късно служебният министър на вътрешните работи заяви пред bTV, че не знае за изпратена призовка до лидера на ГЕРБ.

„Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившият премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в ЧОВЕКОЯДСТВО!!!

Смятам че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление.

Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов. Смятам, че в страна членка на ЕС политическите битки трябва да се водят на избори“, пише Стъки.

Ето какво гласи цялата публикация:

„Скъпи приятели,

Както знаете аз бях първата жертва на сатрапа Румен Радев и неговия кръвожаден питбул Бойко Рашков, които се уплашиха от активната ми гражданска дейност и от моята кандидатура за президент, като стовариха цялата държавна машина върху мен.

Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на Радев позволи развихрянето на неговите деспотични методи на управление и върнаха страната ни във времената преди 1989 година, когато българските граждани се притесняваха да изказват на глас мислите си.

Днес, 32 години след падането на оня режим, властта отново привиква на разпит политическите си опоненти.

Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившият премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в ЧОВЕКОЯДСТВО!!!

Смятам че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление.

Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов.

Смятам, че в страна членка на ЕС политическите битки трябва да се водят на избори.

Никой не бива да се страхува да изказва мнението и позицията си на глас, дори когато те се разминават с тези на управляващите.

Призовавам всички български граждани, независимо от политическите си пристрастия да отидем в четвъртък в 9:30 пред ГД Национална полиция (бул. Александър Малинов 1) и да защитим демокрацията.

Вчера бях аз, днес е Борисов, утре може да си ти!

Нека кажем НЕ НА РЕЖИМА НА РАДЕВ!

НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА НА РАШКОВ!

Нека върнем мира и спокойствието в страната ни!

Да върнем държавата в ръцете на българския народ!“  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още