Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Станислав Недков-Стъки: Оскверняват държавата ни! Ще организирам движение за връщане на реда в столицата

Общество

Станислав Недков-Стъки: Оскверняват държавата ни! Ще организирам движение за връщане на реда в столицата

Снимка:

„Това, което се случва в държавата ни тия дни, е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др.“ това написа в социалната мрежа ММА боецът Станислав Недков-Стъки. Той призова държавата да вземе мерки срещу протестите и се закани, че ако това не се случи, ще организира движение в столицата, което да върне реда.

„Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!“, написа още той.

„Срамота е Орлов мост да прилича на декор от филмите на Костурица, а от МВР да позволяват на типове като Георги Георгиев от "Боец" да сквернят сградите на Народното събрание, Министерския съвет и МВР. Напрежението е на път да достигне връхната си точка, столичани са гневни, че са принудени да се провират през малките улици, за да стигнат до работните си места и не са изключени ексцесии“, предупреди Стъки.

„Провокиран съм от оскверняването на герба, на институции и поредицата от нападения над жени. Това е грозното лице на протеста. Той беше подменен. Първите дни имаше доста интелигентни, млади хора, които не пречеха. Сега обаче виждаме доста по-различно поведение. Изхвърля се храна, която щеше да нахрани хората в старческите домове за една седмица, например. Искрено се надявам, че държавата ще влезе в своите функции и ще въведе ред. Недопустимо е в центъра на София да се нападат жени и да се блокират кръстовища. Септември наближава - хората се връщат от почивки, децата тръгват на училище и е възможно инцидентите да станат по-чести”, каза Станислав Недков-Стъки пред NOVA телевизия.

Ето и целия статус на Стъки:

"ДА ОСКВЕРНИШ ГЕРБА И ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЗА МОРАЛ!

Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!!

Днес всеки може да отиде пред която сграда си хареса и да започне да хвърля яйца, домати, пилешки бутчета и каквото още пожелае.

Всеки може на всяко кръстовище или централен булевард, да опъне палатка или хавлия да се попече, ако реши примерно, че морето му е далече. И ако случайно някоя майка направи грешка да вози децата си по същия булевард, да и натрошат колата, защото е провокатор. Навсякъде по света, когато се прави опит за преврат, първо се атакуват държавната телевизия и радио.

Това, което се случва в държавата ни тия дни, е абсурдно! Бяха осквернени сградите на Народното събрание, МВР, БНТ, КПКОНПИ и др.

Крайно време е институциите в страната да започнат да изпълняват задълженията си и да не допускат няколко тюфлека, наричащи се БОЕЦ и Платеното трио, всеки ден да оскверняват държавни институции и министерства!

Не съм член на никоя партия и нямам против протестите, стига те да са мирни и цивилизовани. В момента те не са, затова призовавам държавата да вземе мерки до няколко дни и да озапти тия диваци!

В противен случай аз ще организирам движение, което да върне реда в столицата ни и да осигури спокойствието на българските граждани!".

Мнението на Стъки се споделя от множество български граждани, които уважават законите на Република България! В същото време едно от най-емблематичните столични места Орлов мост е превърнато в кочина от шепа безделници, а от столичната полиция се гънат, че им трябвало "сериозен ресурс", за да премахнат няколкото струпани там пейки и кофи за боклук. Какво пречи тези, които са струпали барикадите да бъдат принудени сами да ги разчистят.

Срамота е Орлов мост да прилича на декор от филмите на Костурица, а от МВР да позволяват на типове като Георги Георгиев от "Боец" да сквернят сградите на Народното събрание, Министерския съвет и МВР. Напрежението е на път да достигне връхната си точка, столичани са гневни, че са принудени да се провират през малките улици, за да стигнат до работните си места и не са изключени ексцесии.“

 

ДА ОСКВЕРНИШ ГЕРБА И ДА ПРЕТЕНДИРАШ ЗА МОРАЛ! Държавата и МВР са абдикирали от задълженията си!!! Днес всеки може да...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Петък, 21 август 2020 г.  

Коментари (9)

ФОРЦА, СТЪКИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОДКРЕПИМ БИТКАТА СРЕЩУ РУСОФИЛИТЕ-ПРЕДАТЕЛИ, РЪКОВОДЕНИ ОТ РОДООТСТЪПНИКА РУМЕН РАДЕВ.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
22.08.2020 10:45 / Отговор
Гневна Стой та гледай какво топуркане ще настъпи сега. МВР ще се закахъри, че хората сами могат да въдворят ред и те ще станат излишни. Ами като се пипкат , като се оставят да ги обвиняват ,че заради тях се е стигнало до трошене на колата. Щото ги нямало да пазят незаконно окупиране на кръстовището. Тяхната работа е да пазят реда и да го налагат със сила. Или да свалят униформите и оръжието и да се захванат с търговия. Аз май че повече разчитам на Стъки.
22.08.2020 13:57 / Отговор
сивата котка Майката трябва да умее да не допуска грешка, когато вози децата си. И хвърлената храна е грях, който ще платят именно децата.
22.08.2020 17:49 / Отговор
Джедай Тотю Стъки като нищо може да организира движение за връщане на реда в столицата, та дори и в държавата! Той има цяла федерация под ръка – Българската федерация по ММА – с клубове из цялата страна и бойци, които ще се справят с лигльовците по „протестните“ катуни за минути! Познавам го лично и знам, че няма кой и какво да го уплашат, хеле пък впиянчените, дебели и смотани Бабикян, Минекян и Хаджикян! Не го ядосвайте, че ще берете ядове, глупаци!
22.08.2020 19:11 / Отговор
Кака Гуна Мутри,
Да не бъркате 2020 с 1990-те или с 2005?
И тогава имаше "борци", които тормозеха интелигентните хора.
Нещо обаче взеха да дават фира един по един...
Стъки, мъки, имаше и по-страшни - къде са, помните ли?
Така че, охладете си ентусиазма малко...
22.08.2020 23:42 / Отговор
Бай Гроздан Како Гуно, я оди върни кравите ма, че влезна‘а у чужд имот и че дойде стопанина да ти върже един шамар и на тебе – да ти затвори смрадливата зурла! Брей, откъде ги намират такива дърти спържи като тебе недотаковани, ма? Я отивай в катуна на Орлов мост да смучеш бира!
23.08.2020 00:38
Киро Бизона Како Гуно, за кои интелигентни хора дуднеш, а? За тези, дето замеряха Министерския съвет със свински уши ли? Много са „интелигентни“ тези шебеци, цял свят ги видя, няма що!
23.08.2020 00:41
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още