Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Столична община е инвестирала 55 млн. лева в болници и поликлиники за 4 години

Общество

Столична община е инвестирала 55 млн. лева в болници и поликлиники за 4 години

Снимка:

3 поликлиники и една общинска болница са с обновени физиотерапии

55 млн. е инвестирала Столична община в общинските болници и поликлиники през последните 4 години, обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова при представянето на обновеното отделение по физиотерапия на XIV Диагностично-консултативен център /ДКЦ/ в София.3 поликлиники и една общинска болница са с обновени физиотерапии.

„Инвестирахме около 400 000 лв. във физиотерапии в общо три поликлиники и една Общинска болница, но тук наистина е моделът, който видяхме за качествена физиотерапия. Изключително важен е мениджмънтът, доброто управление на тези поликлиники, защото освен нашите над 160 000 лева, които сме инвестирали, тук, в XIV ДКЦ, във физиотерапията, те са инвестирали още толкова собствени средства“, коментира Фандъкова.

Със заделените от общината средства са реновирани помещения и е закупена техника - 12 нови апарата за прецизно раздвижване на стави и лечение на остра и хронична болка.

„Поздравявам екипа на д-р Димов, който с професионализъм, отношение и новата апаратура успя да удвои броя на пациентите за физиотерапия. На техните грижи се доверява и националният отбор по художествена гимнастика. С г-жа Илияна Раева и Златните момичета днес разгледахме новата апаратура. Утре те заминават на състезание, предстои им и тежко световно първенство в Баку. Желая им успех и никакви травми!“, обърна се към златните ни момичета столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Тя сподели със задоволство, че от септември към екипа на д-р Димов в XIV ДКЦ се включва и български лекар, който работи в Германия и ще консултира при тежки гръбначни изкривявания.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив