Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Ефектът „Петков“: Страшна тапа на края на АМ „Струма“ и километрично задръстване (ОБНОВЕНА)

Общество

Ефектът „Петков“: Страшна тапа на края на АМ „Струма“ и километрично задръстване (ОБНОВЕНА)

Ефектът Петков: Страшна тапа на края на АМ Струма и километрично задръстване (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Огромно чакане и нерви преди празника очакват шофьорите, които минават през АМ „Струма“. Колите не могат да излязат на изхода след Благоевград за Симитли, като в задръстването се виси поне 60 минути, съобщиха читатели на Tribune.bg около 16:00 часа. Всъщност километричната тапа стои през целия ден в края на магистралата, където се влива в ГП Е-79. В този участък минава трафикът за Банско, Сандански и ГКПП Кулата.

Шофьорите, излезли преди 31 декември, вероятно, за да посрещнат празника, са крайно изнервени и недоумяват каква може да е причината за жестоката тапа. Няма съобщения за пътни инциденти, нито за затворени платна.

След 18:15 часа ситуацията не е по-различна и дори се влошава, съобщиха други наши читатели, попаднали в същия пътен капан.

Те ни изпратиха и видео от километричната опашка и кръговото, което кабинетът Петков така и не пусна в движение. На него се вижда колоната преди кръговото и готовата отсечка в ляво, която си стои затворена и към днешна дата.

Пускането на ключовия пътен участък се забави изключително след управлението на Кирил Петков. През август от служебния кабинет потвърдиха готовност за частично пускане на трасето със специален режим на движение в рамките на годината. Това обаче не се случи. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети