Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Свалят табелите на БМВ-то, управлявано от 10-годишен в Пещера

Общество

Свалят табелите на БМВ-то, управлявано от 10-годишен в Пещера

Снимка:

Фамилията се е прибрала в Англия

Свалят табелите на БМВ-то, управлявано от 10-годишния Асен Маринов в Пещера, съобщиха от полицията в Пазарджик. Преди дни в социалната мрежа бе разпространен клип, в който се вижда как 10-годишно момче шофира джип БМВ по улиците на Пещера и размахва пистолет.

"Клипът е заснет и качен във фейсбук от дядото на момчето, който е позволил на внука си да седне зад волана. Дядото ще бъде глобен с 300 лева, защото е предоставил колата на малолетно лица, а автомобилът ще бъде дерегистриран", съобщиха още от полицията.

Органите на реда са се самосезирали от видяното и е започнала незабавна проверка. При разследването е установено, че собственик на автомобила е 50-годишният А.Г., дядо на малолетното дете, който многократно е давал на внука си да седне зад волана.

Установена е и собствеността на газовия пистолет, който детето е размахвало на клипа. Той е на бащата на детето и е законно закупен и регистриран.

По случая е сезирана службата „Закрила на детето“. Проверката е установила, че фамилията на детето разполага с пари и са финансово задоволени.

"Фамилията се е прибрала у нас за празниците. Иначе живеят в Англия. Детето се отглежда при отлични условия и е напълно задоволено. Те са се прибрали отново в Англия", обясниха от „Закрила на детето“.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още