Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. СЗБ и БАЗ: Продължаваме Промяната или Отлагаме Промяната?

Общество

СЗБ и БАЗ: Продължаваме Промяната или Отлагаме Промяната?

СЗБ и БАЗ: Продължаваме Промяната или Отлагаме Промяната? - Tribune.bg
Снимка:

Браншовите организации с остра реакция за обещаната заповед на премиера Кирил Петков за въвеждането на зелен сертификат в Министерския съвет и държаваната администрация. Ето и тяхната позиция:

„На 14 декември новият премиер на България Кирил Петков обяви: Още днес издавам заповед за влизане в МС със „зеленият сертификат“.

Вчера обаче говорителят на Министерски съвет заяви, че подписаната от министър-председателя заповед влиза в сила с отложен старт от 40 дни! Тоест, в края на януари! Че тя пандемията ще свърши, а бизнесът ще умре докато си свършите работата…

С това темпо ли ще Продължаваме Промяната? Продължаваме Промяната, ама друг път! С отложен старт!

Щом 40 дни „зелен сертификат“ няма да важи за МС, е абсолютно задължително да премахнете зеления сертификат за всички в следващите 40 дни!

А при въвеждане на нови мерки за петата вълна, „зеленият сертификат“ за бизнеса (ако има такъв) да бъде въведен минимум 40 дни, след като бъде въведен за цялата държавна администрация!

Ние дадохме кредит на доверие, изразихме готовност да съдействаме според възможностите си, а насреща виждаме само как продължава имитацията на "мерки", демагогията и дискриминацията, с които ние се борим вече две години!

Никаква Положителна Промяна няма в това!“, заявяват от СЗБ и БАЗ. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп