Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Топ 3 най-популярни функции при онлайн залози

Общество

Топ 3 най-популярни функции при онлайн залози

Топ 3 най-популярни функции при онлайн залози - Tribune.bg

Онлайн залозите не биха били толкова интересни и лесни за мнозина потребители, ако ги нямаше специалните функции, измисляни и добавяни от големите лидери в бранша. Популярни имена като bet365 efirbet.com описва като най-заредените с помощни инструменти и опции букмейкъри в света. И в действителност, в Бет365 потребителите могат да намерят редица интересни функции за онлайн залози, с които да улеснят и направят по-интригуваща активността си на сайта. Нещо повече, във великобританската платформа ви се предлагат и трите най-популярни функции при онлайн залозите.

Създай залог

Още през 2018-та година Бет365 се превърнаха в един от пионерите, предлагащи тази супер полезна функция. Всъщност, букмейкърът по начало е известен в бранша с това си качество – да пуска първи подобни иновативни нови опции и инструменти. Що се касае до функцията Създай залог тя дава възможност на играчите да създадат една селекция от няколко различни пазари, отнасящи се към едно и също събитие. Първоначално функцията бе достъпна само за футболни мачове, но след като от Бет365 виждат огромния интерес към нея, тя става отворена и за събития от света на баскетбола и тениса. На практика, всеки потребител може да включи от 2 до максимум 6 пазара за дадено събитие. Самите пазари са много разнообразни и интересни, а още по-интересен е крайният коефициент. Той се получава като общ коефициент от всички отделни коефициенти на съответните пазари за даденото събитие.

Кеш аут

Кеш аут е добре позната функция за играчите. Тя, разбира се, е налична и в Бет365. Тази функция има две разновидности – пълна и частична. Според това коя избере потребителят зависи и доколко даден залог остава активен или не след отключването на функцията. В общи линии кеш аут означава затваряне на залог. Среща се също така и с обяснението за продажбата на залог. В действителност с кеш аут се извършва вид продажба на залога, защото букмейкърът ви предлага определена цена, срещу която вие да се съгласите да затворите залога си. В случай че кеш аутът е пълен това означава, че при ваше съгласие, съответно затваряне на залога, за вас вече няма значение какво ще се случи в края на мача. Вашият залог е затворен, вие сте получили предложената от букмейкъра цена и няма как нито да спечелите, нито да изгубите в зависимост от финалния резултат на събитието. При частичен кеш аут обаче, само определена сума от вашия залог е затворена. С остатъка от сумата вие продължавате да имате шанс да спечелите, ако прогнозата ви се окаже правилна, но също така за вас съществува възможност и да изгубите, ако нещата не се развият по очаквания от вас начин. Именно за подобни случаи е полезна функцията кеш аут. Тя се използва от играча, който той види, че първоначално направената от него прогноза не е правилна и мачът се развива в друга посока.

Пряко предаване

Прякото предаване е едновременно полезна, и увлекателна функция. Прякото предаване означава проследяване на спортно събитие в реално време през сайта за на букмейкъра. Бет365 предоставя такава опция, но тя е достъпна единствено и само за официално регистрираните потребители. Едновременно с това, не е нужно да сте заложили на събитието, за да можете да гледате на живо съответния мач. Все пак, ако сте заложили на дадено събитие и то е включено в опцията пряко предаване за деня, най-добре е да го гледате. Особено ако залагате на живо. Да виждате в реално време какво се случва на терена е от изключителна помощ за вашата правилна прогноза. Същевременно, много потребители ползват опцията и за случаите, когато просто не откриват кабелни и телевизионни канали, предаващи едно събитие на живо.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети