Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Топ 5 бонуси за футбол при онлайн букмейкърите

Общество

Топ 5 бонуси за футбол при онлайн букмейкърите

Топ 5 бонуси за футбол при онлайн букмейкърите - Tribune.bg

Утвърдено футболът е най-популярният спорт в света. Това не е просто игра, футболът е много повече. Обединява, разделя, скарва, сдобрява и още. Именно заради несравнимия интерес към него онлайн букмейкърите са го превърнали в основна секция в индустрията за залози. Затова и много голяма част от бонусите, които бетинг компаниите предлагат са свързани с футболните залози. В следващите редове ще ви представим най-добрите бонуси за футбол, които компаниите дават на своите потребители, преследващи успеха. В това число влиза и така желаният бет365 бонус нов клиент, за който ще поговорим по-нататък в този текст.

 Бонус увеличена печалба

На първо място си заслужава да отличим т.нар. акумулиращ бонус. Идеята при него е, че можем да увеличим значително печалбата си, в зависимост от броя селекции, които сме направили. Например ако сме решили да поставим единичен залог с осем селекции за краен изход на големите футболни първенства, ще получим като бонус още 25% от стойността на печалбата. Минимумът е от 3 селекции за бонус от 5 процента, а максималната стойност на бонуса е 70% от печалбата. Разбира се трябва да внимаваме, защото колкото повече селекции включим в залога си, толкова по-малък е шансът да сме успешни.

 Безплатен залог за знаково дерби

Понякога бетинг компаниите предлагат безплатен залог от определена сума за някое голямо футболно събитие, например финала на турнира Шампионска лига или нещо подобно. Тогава просто трябва да направим избора си с безплатно генерираните средства.

 Ранно изплащане при предимство от две попадения

Един от най-хубавите бонуси, на които искрено можем да се радваме е ранното изплащане при два гола аванс. При него избраният от нас отбор за победа е успял да поведе в резултата с 2-0, 3-1 и т.н., автоматично залогът ни се смята за успешно уреден. Важно е да проверите за кои първенства се предлага този бонус, тъй като не за всяко е наличен. Хубавото е, че за повечето от топ първенствата го има, а освен това повечето от този тип оферти са налични и за българското елитно първенство.

 Гаранция при смяна във футбола

За любителите на залози за играчи във футбола също има примамливи бонуси. Например, ако сме избрали някого за голмайстор, но той получи тежка контузия в хода на първото полувреме и се наложи да бъде заменен преди края му, тогава компанията може да ни върне парите и да уреди селекцията на коефициент 1.00 – това е т.нар. void (войд). Подобни оферти има и за картони за играчи и т.н.

 Бонус „Добре дошли“ за нови клиенти

В списъка с най-добри бонуси за футбол при онлайн букмейкърите трябва да попаднат и офертите за нови клиенти. В тези ситуации можем да получим бонус на стойност 100% първоначалното депозираната сума, като тази оферта има своя лимит (обикновено 100 или 200 лева). Винаги е много хубаво, когато сме депозирали 100 лева, но видим, че в сметката ни на сайта има 200, нали? Важното е обаче да се запознаем с правилата и условията за усвояване на бонуса, както и да проверим дали има отредено време за „превъртането“ му. Ако не успеем да изпълним необходимите детайли, тогава ще загубим възможността да превърнем бонуса в реални средства, с които да можем да захраним личната си сметка. Желаем ви успех и не забравяйте да се отнасяте разумно към средствата си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети