Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Трансмомичето, което лети със 120 км/ч по магистрала „Черно море”: Никога не се шмугам, спазвам правилата

Общество

Трансмомичето, което лети със 120 км/ч по магистрала „Черно море”: Никога не се шмугам, спазвам правилата

Трансмомичето, което лети със 120 км/ч по магистрала Черно море: Никога не се шмугам, спазвам правилата - Tribune.bg
Снимка:

Трансдевойката Емили, любима на бившия културист и участник във „Фермата” Тихомир-Мелиса беше заснета да лети по магистралата във Варна със 120 км/ч. Нарекоха я „Камикадзето на пътя“, тъй като това не е първият път, в който защитаващата правата на ЛГБТ хората у нас си позволява да лети с бясна скорост по пътища и булеварди.

Оказва се, че обаче, че тя не ползва тротинетка, а електрически скутер, който притежавали заедно с Тихомир от вече 2 години.

„Никога не се шмугам между две коли, които вървят една до друга, никога не се шмугам между камиони, не изпреварвам по погрешен начин. Познавам пътните знаци, въпреки че нямам книжка. Спирам на светофари”, каза пред Би Ти Ви Емили Йорданова.

„Обикновените тротинетки, които се взимат под наем, вдигат до 25 км/ч и са лекички. Всъщност те тежат 10-15 кг най-много и струват около 1000 лв., може да си я купи от всякъде. Тази тротинетка, която ние имаме, тя струва 8000 лв., тежи 60 кг и развива 125 км в час, като пробегът ѝ е 160 км, с едно зареждане може да се отива до Перник и да се връщаш без никакъв проблем”, заяви приятелят ѝ Тихомир, който до скоро се подвизаваше като Мелиса.

Емили е категорична, че ще продължи да кара по магистралите. Карала и велосипед, но бутнала жена и повече нямало да ползва велоалеите.

„Лудата тротинеткаджийка или призрак на пътя. И ако съм с рокля или розово клинче и като правя „Фиу” и то естествено, че ще извадят телефончето и ще ме снимат”, обясни Емили интересът към нея от шофьорите.

Подобно поведение е опасно не само за човека с тротинетката, а и за останалите на пътя, предупреждават експертите.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати