Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Три централни кръстовища на София остават блокирани

Общество

Три централни кръстовища на София остават блокирани

Снимка:

Без задържани и без сериозни нарушения е преминал вчерашният протест, съобщиха от МВР

Блокирани заради разположени палатки и към момента остават кръстовищата на Орлов мост, при Софийския университет и на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Дондуков“.

Без задържани и без сериозни нарушения на обществения ред е преминал вчерашният протест, съобщиха от МВР.

След 21 часа започна традиционното шествие по централни столични артерии. За кратко е било възпрепятствано движението в различни участъци по маршрута на придвижване на отделни групи протестиращи.

Полицията отново призовава участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Опити за блокади бяха направени и в други части на страната. Снощи група граждани блокираха за час движението по ГП Е-79 край Кресна. Полицията ги принуди да се оттеглят и пусна движението по тази изключително натоварена пътна артерия, която свързва София с българо-гръцката граница.   


Коментари (1)

сп Вчера наблюдавах интересен феномен. На кръстовището на Черни връх и Евлоги Георгиев към 11 вечерта са появиха 5-6 протестиращи, които се опитаха, както всяка вечер да го блокират. Но НЯМАШЕ ПОЛИЦИЯ и колите си вървяха около тях , без да им обръщат внимание. Поседяха малко и си тръгнаха. И какво излиза - полицията прави протестите значими, като спира движението, без да има нужда. Изводите си правете сами.
03.08.2020 08:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още