Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Трико и купа на Даниел Александров събраха 7000 лева за ремонт на болница във Враца

Общество

Трико и купа на Даниел Александров събраха 7000 лева за ремонт на болница във Враца

Трико и купа на Даниел Александров събраха 7000 лева за ремонт на болница във Враца - Tribune.bg
Фейсбук

Парите от търга, в който е участвал Даниел Александров, ще отидат за ремонта на АГО отделението на МБАЛ „Христо Ботев” - гр. Враца

Медалистът по борба и член на ГЕРБ Даниел Александров участва в благотворителен търг за набиране на средства за ремонт на акушеро-гинекологичното отделение на болницата във Враца - МБАЛ „Христо Ботев”.  

Купата от европейското, където Даниел Александров стана вицеевропеиски шампион и трикото, с което се бори през 2020 г в Рим донесоха 7 000 лева приход към инициативата и бяха най-скъпо продадените предмети. Екипът на шампиона е бил закупен на търга от депутата от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов. 

Общата събрана сума за каузата е 38 500 лева, написа в профила си във Фейсбук Даниел Александров и добавя:

„Обединени сме не само по-силни, но и по-смислени в действията и намеренията си. Това е моето послание към хората в Народното събрание. Успяваме, когато сме заедно. Намираме добрите решения, когато сме заедно. Обсъждаме всички гледни точки, когато сме заедно. И се делим, когато сме страхливци и когато сме умни само за пред камерите, защото умните хора са отговорни и не бягат от дебати и от решения. Щастлив съм, защото моите спомени от състезания в живота ми донеса 7000 лева към общия приход от търга и бяха най-скъпо продадените предмети”, написа той и публикува снимки от събитието.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати