Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Трима социалисти на протест в подкрепа на Гешев: „Грухтят, за да не ги намятат на барбекюто“

Общество

Трима социалисти на протест в подкрепа на Гешев: „Грухтят, за да не ги намятат на барбекюто“

Социалисти, близки до Корнелия Нинова като Тодор Беленски, Страхил Ангелов и водещият на БСТВ Стоил Рошкев излязоха на протест в защита на Иван Гешев пред Висшия съдебен съвет.

„Създаде се един помискунитетен кабинет, една безобразна оргия, в която се прегърнаха едни така или иначе нямат никакъв друг начин и друг избор освен да грухтят, за да не ги намятат на барбекюто“, коментира близкият до Нинова журналист Рошкев.

Вчера Страхил Ангелов призова да се излезе да се защити Гешев.

„Нека му се даде шанс да доведе нещата до край! Аз ще отида да подкрепя главния прокурор, който и да е той, за да може да завърши това, което започна - макар и късно! Наглостта на политическата мафия премина всякакви граници! Тези, чиито имунитети Гешев поиска се опитват да го махнат, за да избегнат правосъдие! Утре в 8:30 ще бъда там!“, призова Ангелов.

Бившият депутат от БСП минава за човек от близкия кръг на Корнелия Нинова. В момента той се подвизава като водещ в червената телевизия БСТВ.

Според източници на Tribune.bg, самата Нинова е заявила на депутатите, че подкрепата за Гешев минава през ареста на нейните опоненти.

Социалисти от кръга на Нинова на протест в защита на Гешев


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати