Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Трио“-то с наръчник на въстаника: Без знамена по колите, да се ползват буферни паркинги и метро

Общество

„Трио“-то с наръчник на въстаника: Без знамена по колите, да се ползват буферни паркинги и метро

Снимка:

Подготовката за Великото народно въстание на 2 септември тече с пълна сила. От „Отровното трио“ публикуваха ценни инструкции за всички „революционери“ и „борци срещу корупцията“, който ще пристигнат от провинцията.

Триото пусна инструкции в картинки на всички буферни паркинги, които могат да бъдат използвани на влизане в София. После най-добре „въстаниците“ да продължат с метрото и градския транспорт. От триото прилагат и линк към условията за ползване на паркингите на сайта на Центъра за градска мобилност.

„За да стигнете най-бързо и безпроблемно до Народното събрание най-добре ползвайте метро/ друг градски транспорт и след това пеша. ‼ Препоръчваме ви, когато пътувате към София, да не развявате знамена от колите си, да не слагате стикери „Оставка“ и подобни отличителни белези, че отивате на протеста, тъй като е възможно органите на реда да ви спрат преди да стигнете в София“, предупреждават лидерите на „четите“.

В коментарите кандидат-революционери разменят и съвети как да се стигне от гарите и автогарите до сборната точка на въстанието – най-лесно това става с метрото.  


Коментари (11)

Луд умора няма... Само се поти!
31.08.2020 17:13 / Отговор
Анастас #БЕЦАЛЕН

Просто си плащат на Помиярите:

Зелени, Лилави, Лайняни, Червени, Розови, Гойнени, Кафяви,

Плащат и на:
Бошков TV, Каунна Рачева, Сашо Диков ....

Мдаааа ...

(статистически отегчително)
31.08.2020 23:25
Стефан Христов А може ли да пръскаме с препарати, които са безврездни за нормалните хора, но са предназначени за борба срещу оси, кърлежи и всякакви други такива Отровни гадини?
31.08.2020 17:45 / Отговор
Въстаниците ще ги познаят по смръднята на коч и гнилоч Никви знамена не им трябват, а пояси щото ще ги къпат с водни оръдия.
01.09.2020 11:44
кесо Аз викам за по-пълна "секретност" тримата глупаци да призоват "въстаниците" изобщо да не излизат на улицата и да си останат вкъщи. Така Диктатора и неговата "хунта" няма и да се усетят, че има въстание. Конгениално, нали?
31.08.2020 18:34 / Отговор
Редрик Велико! Хахахааааа
01.09.2020 10:15
DT На триото "Тримата глупендера" предлагам да се маскират ,за да не ги познаят пришълците от провинцията и да избягат.За да бъдат неразпознаваеми да лапнат по един по рядък екскремент и да се маскират като задници,а може и да използват захвърлените памперси,но вече употребени.В наръчника не е упоменато къде ще бъдат съхранявани бухалките и паветата,но трябва много дискретно ,защото в един момент може да полетят към Вашите кухи кратуни.Много ще има да патите докато се водите по "Аса" с много въздух в ушатата си празна манерка.Ако в американските ВВС са такива "Асовете" -им тежко и горко на обикновените граждани на САЩ.Може да ги бием във въздуха с дронове.Не е упоменато кога ща се плаща след възстанието.
31.08.2020 19:24 / Отговор
Тортагавър Отходното трио - Говнавоз, Говнамет и Говнаяд ще действа по схемата: "Гепи, Яж и Бегай!"
31.08.2020 21:53
Зойчето Ей, ДО ТРИМАТА ПЕДЕРУНГЕЛИ, А КИНТИТЕ КОГА И КЪДЕ ще изплащате ??? Бах ти ИДИОТИТЕ, кой урод като вас тримата ГЛУПАЦИ ще ръгне да СЕ ХВЪРЛЯ В БИТКИ, само гледайте, КАК ПАВЕТАТА ЩЕ смажат вашите алчни черепи, ха, ха аверите на ЧЕРЕПА И ОНЯ ТЪПАНАР ФИГУРАНТА на мафията/ на ЧЕРЕПА,с юмрука в гъза ще му се завре.., ПФУууу ..ОНАНИСТИ ЖАЛКИ.. тръгнали с/у МНОЗИНСТВОТО, ..ама вие вярно сте ЛУДИ, радвайте се ако сте живи послеее..
31.08.2020 22:04 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още